הפרעת קשב וריכוז ויחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת קשב וריכוז ויחסי מין
    31/10/2011

שלום רב,
    אני בת 28,לסבית,יש לי בת זוג כמעט שנתיים.
    לפני כמה שנים עשיתי איבחונים באופן פרטי ולפי הממצאים אני צריכה ליטול את הרטלין ואני "סובלת", מבעיות קשב וריכוז ללא היפר אקטביות.
    לצערי הרב זה משפיע עליי בחדר המיטות..התיקתוק של השעון מפריע לי,אם קר לי פתאום אז אני מאבדת את הריכוז,פתאום באמצע סקס אני יכולה לחשוב על דברים הזויים,כמו מצב החשבון שלי או על הסדר יום שלי מחר.פשוט לא מסוגלת להתרכז מה שמפריע לי בעצם לגמור ומכאן מתחילה הבעיה..זה גורם לי ולבת הזוג למריבות וחיכוכים.ניסיתי להסביר לה על הבעיה שלי ואני מרגישה שהיא לא ממש מבינה מה שיוצר לחץ מהצד שלי לגמור בפעילות המינית הבאה שלנו ולא ככ מצליח לי.בני הזוג הקודמים שלי היו מאוד סבלנים לזה וידעו שאני נמשכת אליהם וזוהי רק בעיה "טכנית" אצלי.האבסורד הוא שלנוכחית אני נמשכת הכי הרבה ואני חוששת שהבעיה שלי גורמת לה לחשוב שאני לא נמשכת אליה מספיק וחבל. מה עליי לעשות?? רטלין לא בא בחשבון זה כמו סם מבחינתי וזה לא עושה לי טוב. שאלה נוספת- האם אם לא טיפלתי כל השנים זה יכול להחמיר.?? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפרעת קשב וריכוז ויחסי מין - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    01/11/2011

שלום,
    אחת הבעיות בהפרעת קשב וריכוז היא חוסר יכולת המוח לסנן מסרים ומחשבות ומכאן בעיית המוסחות הגבוהה הפוגמת בהתנהלות בתחומי החיים השונים כולל חיי המין.
    השילוב הטיפולי היעיל ביותר המוכך, הוא טיפול תרופתי+טיפול פסיכולוגי.
    אין לצערי תחליף יעיל ומוכח לתרופה.
    כמובן שזה לשיקולך מהו סדר העדיפויות שלך......
    בברכה
    ד"ר אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

02/11/2011

תודה רבה.
    שמעתי על הריכוזית.זה לא יכול לעזור לי ברמה היומיומית או בחדר המיטות??
    ואגב לא ענית לשאלתי השנייה:-) האם הפרעת קשב וריכוז יכולה להחמיר אם לא מטפלים בה??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    03/11/2011

הריכוזית לא נמכרת כתרופה ולא הוכחה מדעית כמועילה.
    הפרעת הקשב לא מחמירה ללא טיפול , אבל תוצאותיה בכל תחומי החיים נצברים ומכאן שגם יכולים להחמיר.
    בברכה
    ד"ר אריה בקלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו