מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעת קשב וריכוז ויחסי מין**********31/10/2011
שלום רב,
אני בת 28,לסבית,יש לי בת זוג כמעט שנתיים.
לפני כמה שנים עשיתי איבחונים באופן פרטי ולפי הממצאים אני צריכה ליטול את הרטלין ואני "סובלת", מבעיות קשב וריכוז ללא היפר אקטביות.
לצערי הרב זה משפיע עליי בחדר המיטות..התיקתוק של השעון מפריע לי,אם קר לי פתאום אז אני מאבדת את הריכוז,פתאום באמצע סקס אני יכולה לחשוב על דברים הזויים,כמו מצב החשבון שלי או על הסדר יום שלי מחר.פשוט לא מסוגלת להתרכז מה שמפריע לי בעצם לגמור ומכאן מתחילה הבעיה..זה גורם לי ולבת הזוג למריבות וחיכוכים.ניסיתי להסביר לה על הבעיה שלי ואני מרגישה שהיא לא ממש מבינה מה שיוצר לחץ מהצד שלי לגמור בפעילות המינית הבאה שלנו ולא ככ מצליח לי.בני הזוג הקודמים שלי היו מאוד סבלנים לזה וידעו שאני נמשכת אליהם וזוהי רק בעיה "טכנית" אצלי.האבסורד הוא שלנוכחית אני נמשכת הכי הרבה ואני חוששת שהבעיה שלי גורמת לה לחשוב שאני לא נמשכת אליה מספיק וחבל. מה עליי לעשות?? רטלין לא בא בחשבון זה כמו סם מבחינתי וזה לא עושה לי טוב. שאלה נוספת- האם אם לא טיפלתי כל השנים זה יכול להחמיר.?? תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת קשב וריכוז ויחסי מין - תגובה
ד``ר אריה בקלו01/11/2011שלום,
אחת הבעיות בהפרעת קשב וריכוז היא חוסר יכולת המוח לסנן מסרים ומחשבות ומכאן בעיית המוסחות הגבוהה הפוגמת בהתנהלות בתחומי החיים השונים כולל חיי המין.
השילוב הטיפולי היעיל ביותר המוכך, הוא טיפול תרופתי+טיפול פסיכולוגי.
אין לצערי תחליף יעיל ומוכח לתרופה.
כמובן שזה לשיקולך מהו סדר העדיפויות שלך......
בברכה
ד"ר אריה בקלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
*********02/11/2011תודה רבה.
שמעתי על הריכוזית.זה לא יכול לעזור לי ברמה היומיומית או בחדר המיטות??
ואגב לא ענית לשאלתי השנייה:-) האם הפרעת קשב וריכוז יכולה להחמיר אם לא מטפלים בה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד``ר אריה בקלו03/11/2011הריכוזית לא נמכרת כתרופה ולא הוכחה מדעית כמועילה.
הפרעת הקשב לא מחמירה ללא טיפול , אבל תוצאותיה בכל תחומי החיים נצברים ומכאן שגם יכולים להחמיר.
בברכה
ד"ר אריה בקלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מהו המינון המקסימלי לקונצרטה
הפסקת אטנט במכה אחת והאם יהיו תסמיני גמילה
ילד בן 10 לא יודע לקרוא ולכתוב
חילוק אטנט לרבעים כדי שההשפעה תחזיק למשך היום
התקף אסטמה לאחר שימוש בריטלין
שימוש ברטלין 10 מ"ג ומסוכן להפסיק
הפרעת קשב אצל מבוגר ומה הקשר לקליטה איטית
לקיחת קונצרטה ותופעות לוואי של חולשה
כתב ראי בגיל מבוגר ועל מה זה מעיד
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?