שאלה דחופה למחר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה למחר
    טורין
    12/11/2011

שלום, אני לא מצליחה לתפוס את הרופא של הילד. הילד הוא בן 13.5 ומקבל 3/4 כדור אדרל 30מ"ג כלומר 15+7.5 בערך במנה אחת (22.5 מ"ג). הוא שוקל כ-44 ק"ג. המינון הזה מתאים לו ביום יום אלא מחר יש לו יום ארוך במיוחד 6 שעות + 1 שעה הפסקה + 3 שעות לימודים סה"כ 10 שעות במצטבר). האם מותר לי לתת לו לשלושת השעות האחרונות או אפילו נניח לארבע האחרונות מינון נוסף וכמה.

לשיעורי הבית הוא לא נזקק לתוספת כלשהי של תרופה אבל !!! היום ששלושת השעות האחרונות מחיבות אותו לשבת בתוך כיתה וללמוד אני חוששת שמה יהיה לו קשה מידי.

תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה למחר

הוספת תגובה

• שאלה דחופה למחר - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    12/11/2011

שלום,
    למינון ,במקרה זה, אין חשיבות.
    לאחר שפעילות האדרל מסתיימת, לאחר כ 6 שעות, ניתן לתת טיפול נוסף, אלא שכאן נכנסים שיקולים נוספים כגון: גלישה לשעות השינה, תגובת הילד לסוגיי טיפול אחרים וכו'.
    כמובן שאינני יכול לתת לך תשובת טיפול פרטני , את זה יכול לעשות רק הרופא המטפל.
    בברכה
    ד"ר אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו