קשה לי ללמוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה לי ללמוד
    אור
    20/11/2011

היי , מתמיד היה לי קשה ללמוד , אם זה בשיעור או לבחינה , אני נלחצת ברמה סבירה .
    היה לי שתי בחינות באוניברסיטה ונכשלתי בהם , היה לי קשה כי לא למדתי מספיק ,אבל גם רציתי ללמוד , אבל לא הצלחתי להביא את עצמי ללמוד ממש . בקיצור אני לא מסיימת דברים , אני לא מגיעה למצב אף פעם שהצלחתי לסיים איזה קורס בהצלחה .לא יודעת להסביר למה זה .
    אני לא יודעת אם יש קשר אבל בשנת 2002 הייתי בפיגוע ואף פעם לא טיפלתי בזה , אני לא הרגשתי צורך בזה . אני לא יודעת אם זה משקעים ,
    אין לי בעיות תקשורת עם אחרים , אין בעיות בזוגיות , חוץ מהלימודים - אני לא יודעת אם זה הפרעות קשב וריכוז .
    אני כנראה כן צריכה משהו - שיחה עם יועץ או משהו אחר
    בקיצור אני צריכה עזרה, אני אשמח לקבל כל עזרה שאפשר , תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשה לי ללמוד

הוספת תגובה

• קשה לי ללמוד - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    21/11/2011

שלום,
    אם התופעות שאת מציינת החלו כבר לפני 2002 הרי שהן אינן קשורות לטראומה שחווית ובמקרה זה אני ממליץ לעבור אבחון קשב וריכוז מלא.
    במידה והתופעות החלו לאחר הפיגוע ,אני ממליץ לך לפנות קודם לפסיכיאטר לברור הטראומה ורק בהתאם לממצאים להחליט על המשך הבירור והטיפול.
    בברכה
    ד"ר אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו