בת 7, דיטרנה, קשיי הירדמות, רסקיו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 7, דיטרנה, קשיי הירדמות, רסקיו
    תמר
    23/11/2011

בוקר טוב.
    ביתי בת 7, משתמשת במדבקת דיטרנה 6 ימים בשבוע. בימי ראשון נרדמת כמעט מיד, בכל ערב הקושי עולה, בימים רביעי - חמישי לוקח מעל 2.5 שעות להירדם.
    התייעצתי בפורום והמליצו לי להשתמש בטיפות רסקיו לילה. קראתי קצת על החומר, התייעצתי עם הרוקחת, והתחלתי לתת לה בימים שני - חמישי סדר גודל של 3-4 טיפות לפני השינה.

פרק זמן ההירדמות התקצר משמעותית - לוקח לה כמה דקות.
    אני מאד מרוצה מהתוצאה - אבל רציתי להתייעץ ולהבין האם אני עשויה ליצור בעיה לטווח הארוך - אם במשך כ 8 חודשים בשנה (בניקוי חופשים) היא נרדמת 4 ימים בשבוע עם טיפות רסקיו לילה.

תודה רבה!
    תמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בת 7, דיטרנה, קשיי הירדמות, רסקיו - תגובה

ד``ר עדי אדר
    25/11/2011

שלום לך!

רצוי להתיעץ בנושא עם הרופא המטפל, כמובן לבדוק את המינון ולשקול אם יש מקום להקטין אותו.
    לא ניתן לקבוע כי "מעתה ועד עולם" הילדה תרדם בזמן רק בסיוע של טיפות רסקיו. ניתן לתכנן אוירה נינוחה לפני השינה, מיעוט רעש ואמצעים דומים על מנת לנסות ולסדר לה את מעגל השינה-ערות.
    במצבים עקשניים ניתן לשקול להחליף את הטיפול בכדורי מלטונין שהוא חומר טבעי המשרה שינה.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו