שיפור הריכוז ואומגה 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיפור הריכוז ואומגה 3
    מלה
    08/12/2011

שלום , אני בחורה בת 23 סטודנטית לסיעוד , אינני סובלת מכל בעיה של קשב וריכוז אך כשיש לי מבחן ואני יושבת ללמוד אז אני מתחילה להתעסק בכל מיני דברים , או כשאני באמצע הלמידה אני מתחילה לחשוב על דברים אחרים שבכלל לא שייכים לחומר ... האם מדובר בהפרעת קשב וריכוז ???? יש לי עוד שאלה התחלתי לפני שבועיים להשתמש באומגה 3 האם זה נכון שאומגה 3 משפרת את הריכוז ???? ואחרי כמה זמן זה מתחיל להשפיע ??? מודה לכם מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיפור הריכוז ואומגה 3

הוספת תגובה

• שיפור הריכוז ואומגה 3 - תגובה

ד``ר עדי אדר
    09/12/2011

שלום לך!
    לא כל קושי בריכוז ובמיוחד לפני מבחנים מוגדר כהפרעת קשב ראשונית. להפרעה זו קריטריונים יחסית מוגדרים כאשר ההפרעה באה לידי ביטוי מגיל צעיר.
    לגבי שיפור הריכוז ואומגה 3 - העבודות על כך לא חד משמעיות. זה נכון שהרבה רופאים ממליצים לנסות תוסף זה כאשר ידוע שאכן אומגה 3 חשובה לתקינות תהליכים קוגניטיבים שונים אך הההוכחות לגבי יעילותה לא ברורות ובוודאי הרבה פחות מתכשירים כגון ריטלין (אך זאת בעיקר לאלו עם הפרעת קשב ראשונית).

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו