איזה איבחון צריך לילד בכיתה א'

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה איבחון צריך לילד בכיתה א'
    גלי
    05/01/2012

שלום ,
    בני בן 6.5 והוא תלמיד בכיתה א'.
    התעורר חשד אצל המורה שבני סובל מבעיות קשב וריכוז וגם אני בטוחה במ-100% שהוא סובל מבעיות קשב וריכוז.
    אנו רוצים לפנות לאבחון פרטי, השאלה מי מבצע איבחון? האם לפנות לאבחון פסיכודידקטי? או איבחון רגיל.
    בדקתי דרך קופ"ח מכבי וקעבנו תור לניורולוג שמבצע איבחונים , אך התאריך שנקבע לנו רק לחודש 7/2012, כאשר לא התבקשנו אפילו למלא שאלון , הם אמרו שאין צורך בשאלון למורה ולנו וזה נראה לי מוזר, כי אני יודעת שצריך למלא שאלונים.
    למי הכי כדאי לפנות, כלומר איזה איבחון מומלץ לבצע?
    אודה לתשובתכם,
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איזה איבחון צריך לילד בכיתה א' - תגובה

ד``ר עדי אדר
    06/01/2012

שלום לך!

איננו נוהגים לפרסם שמות של מאבחנים ומכונים פרטיים אבל ללא ספק תור המתנה של שבעה חודשים הוא בהחלט ארוך מדי.
    אני בהחלט מכיר מכונים פרטיים אשר התורים קצרים בהרבה.
    אני ממליץ לכם לפנות למוקד המידע של מכבי ולברר לגבי מכונים באיזור מגוריכם ואף רחוק מכך.

לא ברור לי מה נאמר לכם אבל בהחלט אבחון של הפרעת קשה מצריך גם חוות דעת של בית הספר ולטעמי הוא חלק בלתי נפרד מהאבחון.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו