תופעת לוואי של ריטלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעת לוואי של ריטלין
    אופיר
    21/02/2012

אני בת 37 בריאה , מטופלת מזה מספר חודשים בריטלין ללא בעיות . ערב אחד הופיע עקצוץ בלשון שנמשך כ- 24 שעות ללא תופעות נוספות . בימים שלאחר מכן לא לקחתי ריטלין והעקצוץ חלף . איני יודעת האם זה מקרי או שיש קשר לריטלין .
    האם לריטלין ( רגיל ) יש תופעת לוואי של תחושת עקצוץ בלשון ? ואם כן האם זו תופעת לוואי המחייבת הפסקת טיפול ?

אודה לכם על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעת לוואי של ריטלין

הוספת תגובה

• תופעת לוואי של ריטלין - תגובה

ד``ר עדי אדר
    24/02/2012

שלום לך!

לא מוכרת לי תופעת לוואי כזו וגם לא סביר שהיא תמשך יממה במידה והיא קשורה לתרופה.

תתכנה תופעות כמו יובש בפה אך לא מוכר לי עקצוץ כתופעת לוואי.
    כמובן במידה ותופעות כאלה יופיעו בהמשך בקורלציה לנטילת התרופה יש להתייחס לכך כאל תופעת לוואי.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אופיר
    25/02/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתרון ללא ריטלין וללא תופעות לוואי!

אורטל
    26/02/2012

אופיר יקרה,

ריטלין אכן תרופה עם תופעות לוואי רבות ומגוונות, חלקן אף יופיעו בטווח הארוך ואף יכולות להישאר ולא לעבור. עדיף למצוא פתרונות ללא תרופות.
    ממליצה בחום על המרכז בסרטון. לי הם מאוד עזרו!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתרון ללא ריטלין וללא תופעות לוואי

אשרת
    04/03/2012

אופיר יקרה,

ריטלין אכן תרופה עם תופעות לוואי רבות ומגוונות, חלקן אף יופיעו בטווח הארוך ואף יכולות להישאר ולא לעבור. עדיף למצוא פתרונות ללא תרופות.
    ממליצה בחום על מרכז תבונה המתמחה בפתרונות בתחום. לי הם מאוד עזרו!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו