תגובה לטיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לטיפול
    חסויה
    11/04/2012

שלום,
    בת 25. 55 ק"ג. התחלתי ליטול ריטלין LA ארבעים מ"ג.
    בימים הראשונים נטלתי רק מידי פעם. לא סדיר. זה השפיע היטב על הריכוז למשך 4-5 שעות, ואז הפסיק.
    ניסיתי ליטול רציף, כל יום, ארבים מ"ג. כך כבר שבוע וחצי.
    פתאום הריכוז הלך.
    אני עדיין מרגישה מאוד עירנית יחסית למצב בו איני נוטלת את התרופה. אבל העירנות מתועלת לכיוונים של לדבר עם אנשים, להציץ באימייל, בפייסבוק, רק לא להתעמת עם הלימודים והמבחנים. גם מרגישה רעב כל הזמן.
    האם יתכן שכ"כ מהר הגוף הפסיק להגיב לתרופה? כיוון שזה המינון המקסימלי למשקל שלי, מה עוד ניתן לעשות?
    לקונצרטה לא הגבתי טוב. זה עשה לי דכדוך נוראי.
    תודה וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובה לטיפול

הוספת תגובה

• תגובה לטיפול - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    12/04/2012

שלום,
    התאמת סוג הטיפול והמינון אינם תמיד קלים ודורשים סבלנות......בטח לא מספר ימים.
    לרוב יש צורך בשבועיים שלושה לפני שמחליטים על ההתאמה/ שינוי.
    כמובן שאינני יכול לתת לך יעוץ פרטני לגבי מינון אישי . את פשוט חייבת לנסות את הטיפול המומלץ לך יותר זמן ולהיות בקשר עם הרופא המטפל שלך .

חג שמח

ד"ר אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

חסויה
    12/04/2012

תודה,
    תשובתך אינה ברורה לי,
    האם אתה מתכוון שעליי להמשיך עם אותם 40 מ"ג שבוע-שבועיים נוספים,
    ושיש אפשרות שעל אף שזה כבר לא משפיע על הריכוז כמו בימים הראשונים, זה יכול "לחזור" להשפיע על הריכוז??
    זה לא ברור לי...
    אודה לך אם תוכל להסביר קצת יותר.

שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    12/04/2012

אכן התכוונתי שאינני ממליץ לשנות מסלולי טיפול לאחר מספר ימיי טיפול ,אלא להמתין לפחות שבועיים שלושה לפני שקובעים עמדה.
    כל זאת ,כמובן, תחת השגחתו של הרופא המטפל שלך.

בברכה
    ד"ר אריה בקלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו