אוגמנטין וריטלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוגמנטין וריטלין
    מיכל
    01/06/2012

שלום, אני בת 18 וחצי ואני נאלצת לקחת במשך חמישה ימים אנטיביוטיקה אוגמנטין שלוש פעמים ביום בשל דלקת חניכיים, אני נמצאת בתוקפת מבחנים ונוטלת גם ריטלין SR 20 מ"ג, רציתי לדעת האם אני יכולה ליטול את שתי התרופות הללו? האם זה לא מסוכן לשלב ביניהן...
    אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוגמנטין וריטלין

הוספת תגובה

• אוגמנטין וריטלין - תגובה

ד``ר עדי אדר
    01/06/2012

שלום לך!

אין שום בעיה לקחת א ת שתי התרופות ביחד!

בהצלחה במבחנים!

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רק עוד שאלה קטנה..

מיכל
    01/06/2012

אני יכולה לקחת שני כדורים של SR20 בבת אחת? כי נראה לי שהמינון של כדור אחד קצת נמוך, אני שוקלת 49 קילו 1.60.
    עדיף לקחת את השני לאחר מספר שעות או שזה בסדר בפעם אחת?

תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רק עוד שאלה קטנה.. - תגובה

ד``ר עדי אדר
    01/06/2012

שלום לך!

סביר להניח כי המינון שאת לקוחת הוא נמוך למשקלך אבל בנושאים טיפוליים פרטניים אני מעדיף שתפני לרופא המטפל.

באופן תאורטי מותר לקחת שני כדורי ריטלין SR אך הנושא צריך להיות מתואם עם הרופא שלך.

בברכה,
    דר' עד יאדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו