הפרעת קשב וריכוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת קשב וריכוז
    רוית
    19/02/2008

מזה זמן רב שאני "חושדת " שאני סובלת מהפרעה זו . אתמול היתה לי שיחה עם מאמנת אישית העוסקת באימון למי שסובלים מהתופעה והיא הבחינה בכמה סימפטומים המוכרים לה . רציתי לשאול אם יש קשר בין התסמונת למתח נפשי , קושי לעמוד בלחצים וכו' ? כבר הבנתי שיש קשר לרגישות לרעשים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת קשב וריכוז

הוספת תגובה

• המשך הפרעת קשב

רוית
    19/02/2008

אני שמה לב בעבודתי למשל ( שירות לקוחות טלפוני ) שטונים גבוהים של לקוחות מכניסים אותי למין ויברציה ובכלל קשה לי מאוד עם רעש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על הפרעת קשב, מתח נפשי ורגישות לרעש

ד``ר עדי אדר
    19/02/2008

שלום לך!
    אין קשר ישיר בין התסמונת למתח נפשי, לרגישות לרעשים ולקושי לעמוד בלחצים. אלו סימפטומים לא ספציפים שיכולים להופיע במגוון הפרעות ומצבים.
    יש לזכור כי תחילתה של הפרעת קשב בילדות ותסמינים שלה מושפעים ממצבים שונים כולל מתח נפשי אך השפעה היא לא ספציפית. כלומר ברור כי מתח נפשי עלול לפגוע בריכוז ואנשים עם הפרעות קשב עלולים לסבול ממצבי מתח אבל הגדרת התסמונת לא כוללת מצבים אלו.

לסיכום- אם את חושדת שאת לוקה בהפרעת קשב את צריכה פשוט לגשת למומחה העוסק בתחום זה לביצוע אבחון אשר עשוי לענות לך גם על שאלות נוספות.

בברכה,
    דר' עדי אדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפנייה למומחה להפרעות קשב

רוית
    21/02/2008

האם המומחה צריך להיות נוירולוג או פסיכיאטר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו