האם יש לי הפרעות קשב ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש לי הפרעות קשב ?
    מיכל
    27/07/2012

שלום רב

רציתי בבקשה להתייעץ , כי אני לא בטוחה מה בדיוק יש לי , אבל כשאני קוראת משהו או מבקרת בדף כלשהו באינטרנט ,אני לא מצליחה להיזכר דקה אחכ מה קראתי או באיזה דף ביקרתי ...זה לא תמיד כך ויש דברים שאני זוכרת מצויין מין זכרון סלקטיבי כזה ..אם למשל יגידו לי איזה מילה בשפה זרה ויש לי זכרון מצויין לשפות , אזכור אותה ,אבל דברים מסוימים אני פשוט לא זוכרת וזה יוצר לי מבוכה גדולה , בייחוד בעבודה כי זה מכניס אותי ללחץ .
    פחד משינוי הוא פחד מאוד גדול אצלי ,כל מה שחורג משיגרה ,גורם לי ללחץ ואני לא מסוגלת לעשות טעויות ,זה לא משהו שמתקבל אצלי בצורה טובה ..

אציין שאני מאוד מסודרת ומאורגנת (אפילו בצורה קיצונית )

מה ניתן לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש לי הפרעות קשב ?

הוספת תגובה

• האם יש לי הפרעות קשב ? - תגובה

ד``ר עדי אדר
    29/07/2012

שלום לך!
    לא ניתן על פי תאור כזה לקבוע אבחנה.....
    הקשוי העיקר שאת מתארת הוא בתחום הזיכרון וקיימות סדנאות לשיפור זיכרון.

חשוב לדעת אם יש קשיי למידה, תת השגיות לימודית, האם קיימת הפרעה במישורי תפקוד שונים, האם את לומדת כיום.

ניתן להתיעץ עם יועצת חינוכית, לשקול ביצוע אבחו ן פסיכו-דידקטי אם קיימת הפרעה משמעותית ובהמשך ועל פי הממצאים לשקול את הצורך באבחון הפרעת קשב.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו