מה דעתכם ויפאקס +ריטלין?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה דעתכם ויפאקס +ריטלין?
    אחיאל
    29/09/2012

עברתי אבחון הפרעות קשב ע"י ניורולוג והוא רשם לי תרופות אלה. אני כבר שלשוה שבועות נוטל ויפאקס עדיין לא התחלתי עם הריטלין. (למרות שזה הקצר 4 שעות) אני פוחד לקחת. בכל אופן מתי מתחילים לראות הטבה במצבי הדיכאון והחרדות? מה דעתכם על שילוב שתי התרופות יחד? אני כרגע לא לומד אבל הבנתי שגם ללא קשר ללימודים הריטלין מסייע בחיי היום יום.?

תודה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה דעתכם ויפאקס +ריטלין?

הוספת תגובה

• בקשר לריטאלין

חיים
    03/10/2012

יש תחליף בשם פיקנוגונול. זה תוסף טבעי של סולגאר אם אני לא טועה. מיוצר מגזע עץ אורן צרפתי ונמצא בשימוש נרחב וגרמניה בשנים האחרונות.
    מציע לך לבדוק את זה כי אני באופן אישי נגד ריטאלין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה דעתכם ויפאקס +ריטלין? - תגובה

ד``ר עדי אדר
    03/10/2012

שלום לך!

אני פשוט ממליץ לבצע את הנחיות הרופא כאשר הטיפול בויפקאס בהחלט השפעתו עלולה להתעכב למשך שבועיים-חודש.

זה הגיוני להתחיל קודם טיפול בתרופה אחת ורק בהמשך להתחיל את התרופה השנייה כדי להתרשם מהשפעתן של כל אחת מהן לחוד.

חג שמח!

דר' עדי אדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו