בת 8 אנרגתית וחולמת בכיתה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 8 אנרגתית וחולמת בכיתה.
    סיגל
    29/10/2012

הילדה שלי כמעט 7.5 כיתה ב', מאז ומתמיד ילדה מבריקה, הבנה מצויינת מוטורית התקדמות פנומנלית, תמיד הקדימה את חבריה, קראה מגיל 4.5. ביישנית אינה משתתפת בכיתה וכך היה גם בגן. המורה מאז כיתה א' אומרת שהיא חולמת בכיתה למרות שהציונים שלה טובים מאוד. החשש הוא שעם השנים, אם היא תמשיך לא להיות מרוכזת היא לא תצליח להדביק את הפערים. הילדה אומרת שקשה לה להתרכז כל כך הרבה זמן. החשש שלי זה שבגלל היותה אנרגתית ודברנית היא מרדימה את עצמה בכיתה כדי לא להפריע, האם השערתי נכונה?
    תודה סיגל נדלר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 8 אנרגתית וחולמת בכיתה.

הוספת תגובה

• זה לא נשמע שיש פער

גלית
    29/10/2012

את אומרת שהיא תלמידה טובה עם ציונים גבוהים, פשוט לא משתתפת בשיעור. יכול להיות שהיא משתעממת ובגלל זה היא ככה.. אם את חוששת שיש לה הפרעה של קשב או ריכוז תקחי אותה לאבחון. אם זה לא נראה לך כזה רציני את גם לנסות לתת לה בנתיים מוצרים טבעיים שעוזרים לקשב וריכוז. זה בטח לא יזיק לה, אם כבר יעזור.
    הילד שלי כנראה סובל מהפרעות קלות של קשב ריכוז. אני דוחה לו את האבחון כרגע כי אנחנו מנסים לתת לו זום ונראה שמתחיל להשפיע. כבר עבר חודש כמעט ובשבוע שעבר התחלנו להרגיש שיש שיפור. אז בנתיים אנחנו מחכים עם האבחון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לגלית

סיגל
    29/10/2012

היי גלית, תודה על התשובה, אבל כמו שהרופא אומר כאן כנראה אין תחליף טבעי. בדקי טוב טוב מה את נותנת לילד, משום שמנסיוני המר, קניתי משחה שהיתה אמורה להיות טבעית והיתה עם סטרואידים לילדים. אין פיקוח במדינה שלנו, כאשר הם רצו למכור את המשחה לחול שם בדקו אותם וכמובן אסרו את השימוש בארץ.מה שאני אמרתי זה מה שהמורה אומרת, שהיא חולמת בכיתה ושהיא לא מביאה לידי ביטוי את מה שיש לה להציע ורציתי לדעת מה עושים עם זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לגלית - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    30/10/2012

חולמנות יכולה לנבוע ממספר גורמים כגון עייפות, חוסר עניין, שיעמום וכו' אבל גם כאחד הסימפטומים של הפרעת קשב.
    שווה התיעצות עם הרופא המטפל.
    בברכה
    ד"ר אריה בקלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו