שאלות לגבי ריטלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות לגבי ריטלין
    גלעד
    30/10/2012

שלום אני בן 24 ומטופל בריטלין 20 מ"ג ביום(בעל בעיות קשב וריכוז מאובחנות). אני טס לאירופה בקרוב(בין השאר להולנד) ורציתי לדעת האם זה מסוכן להמשיך בלקיחת הריטלין תוך כדי שימוש בקאנביס. ברור שתופעות הלוואי יהיו קיצוניות יותר, אך השאלה שלי היא: האם לשלב בין החומרים יכול להיות חמור מאוד ברמה שאסור בתכלית האיסור לעשות זאת?
    *בעלון לצרכן לא כתוב שום דבר לגבי שילוב עם קנאביס.
    שאלה שניה: קראתי קצת על נושא ההפרעות קשב וריכוז ורציתי לדעת האם למיטב ידיעתכם
    שימוש בקאנביס יכול להוות טיפול בהפרעות קשב וריכוז? האם טיפול כזה קיים בעולם?

תודה מראש
    גלעד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות לגבי ריטלין

הוספת תגובה

• שאלות לגבי ריטלין - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    30/10/2012

שלום,
    קאנביס הינו חומר אסור לשימוש ולכן אין הגיון שתמצא אותו בעלון לצרכן !
    בכל מקרה זה מאוד לא מומלץ לשלב בין הריטלין שהוא חומר ממריץ לבין חומרים מטשטשים כגון קאנביס, אלכוהול וכו' , התוצאה עלולה להיות נפיצה מבחינת המוח ובעיקר לא תמיד צפויה.
    בברכה
    ד"ר אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר אריה בקלו היקר

גלעד
    01/11/2012

אני חושב שיש לך קצת דעות קדומות.
    קאנביס לא אסור לשימוש לחלוטין. בישראל יש אלפי משתמשים בקנאביס רפואי. בעולם יש לא מעט מדינות שהחומר חוקי לחלוטין ו\או נמצא בתהליך דה קרימינליזציה.
    אני בטוח שאתה בעל ידע נרחב מאוד ובטח הרבה יותר משלי במיוחד בתחום הרפואי, אבל אני בכל זאת חושב שאתה מגזים =]

לגבי השאלה השניה - לא שאלתי אותה סתם. קראתי מאמרים רבים מאוד המאוששים שימוש בקאנביס רפואי כטיפול לבעיות קשב וריכוז. מעניין אותי לדעת אם יש משהו בעניין או שמדובר בסך הכל על צעד נוסף מצד התומכים בלגליזציה להפוך את הצמח לחוקי יותר.

תודה והמשך יום נעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו