סמדר שיר ואלונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סמדר שיר ואלונה
    .
    25/11/2012

ערב טוב
    אחרי ניסיונות בתרופות אחרות הגענו לתרופה la

השאלה היא בין 30 la ל- 40 la הרגשתי ש- 30 la לא מספיק, לכן הרופא ניסה לתת לי עוד חצי רטלין רגיל שלא עזר ,ואחרי זה עברנו ל-40 la, הבעיה שבניגוד ל 30 la,
    ה- 40 la
    מחזיר לי במידה מסוימת כול מיני תסמינים אי שקט כזה שקשה לשבת במקום אחד

לכן הרופא טלפונית אמר שאולי עדיף לחזור 30 la פעמיים ביום שיספיק לרוב שעות
    היום

ההבדל בין 30 ל-40 la לא גדול ,מה שהבנתי אחד 15 מג ל 4 שעות ,
    והשני בערך 20 מג ל-4 שעות

+ נסיתי 40la חודש ימים האם זה מספיק זמן כדי לבחון התאמה או פשוט להמשיך
    לנסות אותו

+ האם ברוב המקרים לוקחים רטלין רק לחצי יום ורק במקרים קשים כמו שלי לוקחים לרוב שעות היום, ההפרעות קשב שלי מעיקות עליי ומפריעות לי כול היום

+ אם יש חשיבות לתאבון שחוזר אחרי היתרגלות לרטלין, הכוונה שחוזר התאבון בזמן הטיפול ברטלין ,עדיין הוא פועל כמו שצריך, השאלה שלי באה אחרי שראיתי לעניין הזה חשיבות אצל איזה רופאה להפרעות קשב

תודה דוקטור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סמדר שיר ואלונה

הוספת תגובה

• סמדר שיר ואלונה - תגובה

ד``ר עדי אדר
    28/11/2012

שלום לך!

בעיקרון התאמת טיפול תרופתי לא מתבצע במסגרת הפורום אלא אצל הרופא המטפל.
    חודש ימים זה תקופת זמן מקובלת לבחון השפעה של תרופה.

השיקולים לגבי סוג התכשיר קשורים בהחלט בצורך - כלומר אם קשיי התפקוד הנובעים מההפרעה באים לידי ביטוי ברוב שעות היום אז מקובל לשקול מתן תכשיר ארוך טווח כולל קונצרטה.

לגבי חוסר התאבון - זו לא מהווה אינדיקציה ליעילות הטיפול. זוהי תופעת לוואי , אמנם שכיחה, אין קשר ישיר בין השפעת התרופה לחוסר תאבון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו