מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשד לבעיות קשב וריכוזאוקסנה09/12/2012
שלום, בתי בת 7 וחצי.
עוד בגן שמנו לב כי קיימת בעיה אך האבחון שנעשה בזמנו הצביע על קשב קל.
כרגע יש לנו בעיות קשות עם הלימודים, בכיתה המורה מציינת כי רואה את בתי חולמת הרבה. בבית אני לא מצליחה לשבת איתה על שיעורי הבית בכלל, תרגיל פשוט של חיבור 2 מספרים יכול לקחת לה שעתיים שלוש, בזמן התרגיל היא מתחילה לעבור לנושאים אחרים ולדבר שטויות.
המורה ציינה שהיא כל הזמו מאבדת דפים שהיא מחלקת.
כל המחברות שלה מקומטות ובתיק קיים בלגן.
בבוקר לוקח לה המון זמן להתארגן,כל פעם מתנהל ויכוח, כל דבר יש צורך לבקש כ 10 פעמים או לעשות בשבילה ( זה מה שהיא מבקשת , שנלביש אותה וכו', אני מסרבת לעשות זאת אך היא בתגובה עושה עוד יותר בלגן )
בערב תמיד קיים וויכוח סביב המקלחת.
אנחנו בקופת חולים מכבי, אני אשמח את תיתן לי המלצה על מכון שיכול לבצע אבחון מקיף לקשב וריכוז, אני מוכנה ללכת באופן פרטי רק בשביל שנקבל יחס מתאים וזריז.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד לבעיות קשב וריכוז - תגובה
ד``ר עדי אדר09/12/2012שלום לך!
בעיקרון איננו ממליצים על מאבחנים ספציפים מטעמים מדיקו-לגליים אך אני מניח שאת יכולה להתקשר למוקד של מכבי ולקבל שמות של מאבחנים טובים אשר נמצאים הסדר עם הקופה.
בברכה,
דר' עדי אדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעית שמיעה
אוקסנה18/12/2012תודה, לא רין לה בעיה שמיעה, בדקנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מהו המינון המקסימלי לקונצרטה
הפסקת אטנט במכה אחת והאם יהיו תסמיני גמילה
ילד בן 10 לא יודע לקרוא ולכתוב
חילוק אטנט לרבעים כדי שההשפעה תחזיק למשך היום
התקף אסטמה לאחר שימוש בריטלין
שימוש ברטלין 10 מ"ג ומסוכן להפסיק
הפרעת קשב אצל מבוגר ומה הקשר לקליטה איטית
לקיחת קונצרטה ותופעות לוואי של חולשה
כתב ראי בגיל מבוגר ועל מה זה מעיד
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?