חשד לבעיות קשב וריכוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשד לבעיות קשב וריכוז
    אוקסנה
    09/12/2012

שלום, בתי בת 7 וחצי.
    עוד בגן שמנו לב כי קיימת בעיה אך האבחון שנעשה בזמנו הצביע על קשב קל.
    כרגע יש לנו בעיות קשות עם הלימודים, בכיתה המורה מציינת כי רואה את בתי חולמת הרבה. בבית אני לא מצליחה לשבת איתה על שיעורי הבית בכלל, תרגיל פשוט של חיבור 2 מספרים יכול לקחת לה שעתיים שלוש, בזמן התרגיל היא מתחילה לעבור לנושאים אחרים ולדבר שטויות.
    המורה ציינה שהיא כל הזמו מאבדת דפים שהיא מחלקת.
    כל המחברות שלה מקומטות ובתיק קיים בלגן.
    בבוקר לוקח לה המון זמן להתארגן,כל פעם מתנהל ויכוח, כל דבר יש צורך לבקש כ 10 פעמים או לעשות בשבילה ( זה מה שהיא מבקשת , שנלביש אותה וכו', אני מסרבת לעשות זאת אך היא בתגובה עושה עוד יותר בלגן )
    בערב תמיד קיים וויכוח סביב המקלחת.

אנחנו בקופת חולים מכבי, אני אשמח את תיתן לי המלצה על מכון שיכול לבצע אבחון מקיף לקשב וריכוז, אני מוכנה ללכת באופן פרטי רק בשביל שנקבל יחס מתאים וזריז.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשד לבעיות קשב וריכוז

הוספת תגובה

• חשד לבעיות קשב וריכוז - תגובה

ד``ר עדי אדר
    09/12/2012

שלום לך!

בעיקרון איננו ממליצים על מאבחנים ספציפים מטעמים מדיקו-לגליים אך אני מניח שאת יכולה להתקשר למוקד של מכבי ולקבל שמות של מאבחנים טובים אשר נמצאים הסדר עם הקופה.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעית שמיעה

אוקסנה
    18/12/2012

תודה, לא רין לה בעיה שמיעה, בדקנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו