מבקש עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקש עזרה
    אסף
    05/01/2013

שלום
    מייד לאחר הצבא כאשר התחלתי בלימודים אובחנתי בעל קושי ריכוז ולמידה תקופה ממושכת אף קיבלתי ריטלין (אינני זוכר את המינון וגם לא את שם הפסיכולוג שטיפל בי)
    בשלב מסויים אינני זוכר מדוע פשוט הפסקתי לבקר את הפסיכולוג ואף הפסקתי את לימודי באמצע והתחלתי לעבוד.
    בתקופה האחורנה החלטתי לשוב ללימודים (אני בן 39 כיום )ואני יודע שללא עזרה לא אצליח לסיים אותם, גם במהלך העבודה שלי היום אני נילחם בקשיי הריכוז כל יום וכל דקה, כולם צוחקים על "הסדר והאירגון" ששורר אצלי במשרד אבל אף אחד לא יודע למה זה ככה...וכמובן שלא התחלתי לדבר על האופן והקושי לבצע משימה אחת באופן מתמשך וללא הפסקות (דבר שלא אפשרי מבחינתי)
    אני מעוניין להתחיל שוב באבחון ולקבל עזרה אבל לא יודע מהיכן להתחיל האם דרך קופת החולים (מכבי) או באופן פרטי? למי לפנות מה לעשות מבקש עזרה דחוף
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקש עזרה

הוספת תגובה

• מבקש עזרה - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    06/01/2013

שלום,
    אתה יכול לפנות לקופה שלך ולשאול על אפשרויות האבחון דרכם, ביטוח משלים או פרטי.
    בברכה
    ד"ר אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו