מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מטפלים ולמי פונים??אור07/01/2013
שלום...בן זוגי בן ה-32 אובחן לאחרונה כסובל מבעיות קשב וריכוז, הוא בן אדם עצבני מאוד, תזזיתי, אימפולסבי, אומר דברים ולאחר מכן מצטער שאומר אותם, מרגיש פגיע ללא סיבה ומתפרץ על אנשים קשה לו מאוד להישאר לבד בבית והוא חייב ללכת להתאוורר בחוץ ולראות אנשים,כשאני מדברת איתו אני מרגישה שהוא לא מקשיב לי, הוא משנה נושא באמצע ואחר כך שואל אותי שאלות על מה שהסברתי לו, הוא לא סבלני ,קשה לו מאוד לחכות בתורים, גם כשאני רוצה ללמד אותו משהו אין לו סבלנות לשמוע והוא מתחמק מלמידה, הוא לא מחזיק מעמד בעבודות בגלל האימפולסיביות שלו והתפרצויות זעם והוא והסביבה שלו סובלים מזה מאוד,הוא מודע לכך שהתנהגותו לא תקינה ושנינו רוצים לעזור לו. איך מוגדר המטפל בבעיה? פסיכולוג? מטפל בבעיות קשב וריכוז? טיפול התנהגותי קוגנטיבי? CBT? פיסכותרפיה? חשוב לי מאוד לדעת מה סוג הטיפול שיתאים לו באופן מקסימלי? ויש לי ביטוח בריאות של כללית מושלם פלטינום...האם זה מכסה או לפחות מוזיל מעלות הטיפולים במקומות מסויימים? ואם כן מה הפרוצדורה כדי לעשות את זה דרך הביטוח? תודה רבה על העזרה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מטפלים ולמי פונים?? - תגובה
ד``ר עדי אדר09/01/2013פנייתך התקבלה ותענה בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מטפלים ולמי פונים?? - תגובה
ד``ר עדי אדר09/01/2013שלום לך!
אין ספק שמצב כפי שאת מתארת מצריך אבחון בשאלה של הפרעת קשב.
אבחון כזה מכוסה על ידי כללית מושלם אצל מומחים אשר עובדים עם כללית מושלם כולל מבחן טובה.
את יכולה לפנות למוקד המידע של כללית מושלם ולקבל מידע על רופאים העובדים במסגרת ההסדר איתם ומאבחנים הפרעות קשב וריכוז.
מטעמים קולגיאליים איני מוסר שמות של מאבחנים למבוגרים בתחום זה במסגרת הפורום.
בברכה,
דר' עדי אדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מהו המינון המקסימלי לקונצרטה
הפסקת אטנט במכה אחת והאם יהיו תסמיני גמילה
ילד בן 10 לא יודע לקרוא ולכתוב
חילוק אטנט לרבעים כדי שההשפעה תחזיק למשך היום
התקף אסטמה לאחר שימוש בריטלין
שימוש ברטלין 10 מ"ג ומסוכן להפסיק
הפרעת קשב אצל מבוגר ומה הקשר לקליטה איטית
לקיחת קונצרטה ותופעות לוואי של חולשה
כתב ראי בגיל מבוגר ועל מה זה מעיד
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?