שאלה לגבי שיעורי בית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי שיעורי בית
    אליאור
    07/02/2013

שלום,
    הבן שלי, בכיתה ד', אובחן עם הפרעת קשב והוא לוקח רטלין מתחילת שנת הלימודים. בדרך כלל אין לו הרבה שיעורי בית. בימים שיש לו הוא מיד נלחץ ומגיע לבכי. הוא דוחה את ההכנה שלהם, מה שמעורר חיכוכים ומריבות בינינו. השאלה שלי - עד כמה להילחם איתו. ברור לי שהוא בלי השפעת הרטלין אחה"צ ויותר קשה לו. מצד שני אני יודעת שאם הוא ניגש לשעורים הוא בדרך כלל גומר אותם בזריזות ובלי בעיות ועצם זה שהוא דוחה את ההכנה מעצבנת אותי ולא ברורה לי. גם נראה לי שהוא מיד מוותר לעצמו ולא מוכן לאתגר את עצמו בכלום (זה נכון לכל תחום) וזה עוד יותר מרגיז אותי.
    אשמח להתייחסותכם.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי שיעורי בית

הוספת תגובה

• שאלה לגבי שיעורי בית - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    08/02/2013

שלום,
    דחיינות, בעיקר של משימות הדורשות מאמץ מחשבתי מתמשך או של נושאים לא מעניינים, מאפיינות מאוד את הלוקים בהפרעת קשב וריכוז.
    לכן, או שתתנו להם טיפול המכסה גם את שעות אחר הצהריים או שתוותרו מראש על המאבק. בכל מקרה חשוב שתבינו אותם.

בברכה
    ד"ר אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו