דפיקות לב מוגברות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דפיקות לב מוגברות
    תמי
    08/05/2013

ילדי בן 7 וחצי התחיל בקבלת ריטלין לפני שלושה ימים. היום סיפר לי כי במשך כמעט שעה היו לו דפיקות לב חלשות ומהירות מאוד, שהתחלפו (במהלך הכמעט שעה) בדפיקות לב חזקות. האם להמשיך לתת לו את הכדור (20 מ"ג) ולדבר בנחת עם הרופאה מחר, כיוון שאינה זמינה היום, או להפסיק עד שנקבע פגישה עם הרופאה?
    תודה מראש על עזרתכם,
    תמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דפיקות לב מוגברות

הוספת תגובה

• דפיקות לב מוגברות - תגובה

ד``ר עדי אדר
    08/05/2013

שלום לך!

דפיקות לב מהירות הן תופעת לוואי מוכרת אם כי לא מאוד שכיחה של טיפול בריטלין.
    זה לא מצב מסוכן אבל בהחלט מחייב התיחסות.
    אני ממליץ לקבוע פגישה עם הרופא (היום ממילא ניתנה מנה בבוקר אני מניח) כאשר כדאי לבדוק את הילד בזמן השפעת התרופה.

בהמשך יש לשקול החלפת התרופה לתכשיר עדין יותר .

בברכה,
    דר' עדיאדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל מה לגבי מחר?

תמי
    08/05/2013

ד"ר אדר, תודה על תגובתך, אבל לא הבנתי מה המלצת לגבי מחר. האם אני יכולה לתת לו את הכדור, לשלוח אותו לבית הספר, ולדבר עם הרופאה במהלך היום, או שעדיף לא לתת את הכדור עד פגישה איתה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל מה לגבי מחר? - תגובה

ד``ר עדי אדר
    08/05/2013

שלום לך!

להערכתי את יכולה לתת לו את התרופה כאשר יש להתרשם אם התופעה חוזרת על עצמה. בהחלט ייתכנו תופעות כאלו אשר חולפות בהדרגה ויש להתרשם יותר מפעם אחת על קיומן לפני שמחליטים למה לעשות.

בברכה,
    דר' עדי אדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

תמי
    09/05/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו