חרדת בחינות וריטלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת בחינות וריטלין
    סובלת מחרדה
    30/01/2014

היי,
    אני סובלת מחרדת בחינות וחרדות מגיל 16 בערך (זה התפרץ בעקבות לחץ והכנה לבגוריות)
    טופלתי ע"י פסיכולוגית בשיחות אישיות וזה עזר לי לקחת דברים בפרופרציות וכן התקפי החרדה נעלמו בשלב מסויים אך מצד שני נהייתי בן אדם מאוד אמוציונלי ככה ש אין צורך בהתקפי פאניקה בשביל להביע חרדה כי היא מובעת באופן טבעיץ( הייתי מאוד מופנמת כך שכל פעם שפחדתי יותר מדי זה התפרץ בבום .)
    לאחר שסיימתי תיכון בהצלחה התחלתי במסלול העתודה למדעי המחשב.
    נכשלתי בסמסטר א בעקבות הפרעות קשב וריכוז שסירבתי לטפל בהן באמצעות ריטלין .
    אבל בסמסטר ב חזרתי על כל סמסטר א תוך כדי שאני לוקחת ריטלין כארבע פעמים בשבוע למך ימי לימודים ולמבחנים גם.
    כיום אני בשנה ב והציונים שלי על אף ההשקעה המאוד מאוד רבה ( אני מאוד חרוצה עקשנית ונחושה להצליח) עדיין ציוניי מאוד נמוכים ולא כי אינני יודעת את החומר אלא מהתרגשות , אני מננסה לעשות נשימות וכו כמובן שאני נרגעת אבל לעתים נכנסת ללחץ מאוד גדול ואני כמעט בטוחה שלנטילת ריטלין במבחן יש קשר מאוד גדול להעצמה של החרדה שלי במבחן ומכך הטעויות של חוסר תשומת לב וחוסר מחשבה לעומק הדברים בשאלה במבחן למשל.
    אני באמת לא יודעת מה לעשות ממש בא לי לפרוש מהלימודים אני לא יכולה ככה יותר שאני רק משקיעה כל הזמן ואני לא קוצרת את פירות ההשקעה שלי ( לעתים חשבתי אם המסלול לימודים הזה מתאים לי ואני עדיין סבורה שכן ....)
    תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת בחינות וריטלין

הוספת תגובה

• חרדת בחינות וריטלין - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    31/01/2014

שלום,
    הבעיה מורכבת ונוגעת לתחום תחלואה נילווית להפרעת קשב וריכוז.
    אני ממליץ פניה לפסיכיאטר המכיר את 2 התחומים.

בברכה
    ד"ר אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו