הפרעת קשב ואפילפסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת קשב ואפילפסיה
    קשת
    18/05/2014

בתי בת 15 והיא לומדת בכיתה ט. לבתי יש אפילפסיה שהיא מאוזנת ע"י כדור טימוניל 300(בעצם 2.5 כדורים) ויש לה הפרעת קשב. . בעבר היא לקחה ריטלין 10 מ"ג אך לא היה לה טוב והסתבר שהתקפי האפילפסיה בלילה חזרו. היום היא מקבלת ריטלין לסרוגין L.A והיא מתוסכלת מאוד. היא מרגישה שאינה ממצה את יכולותיה והיא מבזבזת בכיתה זמן שכן אינה מצליחה להתרכז. עלי לציין שהיא ילדה מוכשרת מנגנת במספר כלי נגינה ושרה וכן מציירת. אך החלק האקדמי האחר מתסכל אותה. מה עושים? האם יש טיפול אלטרנטיבי שמסייע ?CBT?. לאמיתו של דבר קשה לי לגייס אותה לדברים ממושכים אך מקווה שהיא תהיה מוכנה. אני חרדה לקראת המעבר לתיכון. אשמח לעזרתכם. אנו גרים ברעננה ואשמח למשהו בסביבה.
    בברכה
    אמא שמתוסכלת גם כן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת קשב ואפילפסיה

הוספת תגובה

• הפרעת קשב ואפילפסיה - תגובה

ד``ר עדי אדר
    18/05/2014

שלום לך!

עקרונית מותר לתת טיפול בתכשירי ריטלין בילדים עם אפילפסיה מאוזנת. אני נוטה להניח שההתקפים הליליים לא קשורים לריטלין אם כי כמובן שצריך לקבל פרטים ולברר את כל הנתונים.

לכן בהחלט ניתן לבצע אבחון מסודר ובמידת הצורך ניתן יהיה לטפל תרופתית בריטלין.

מומלץ לכן לקחת אותה ליעוץ חוזר אצל נוירולוג ילדים.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו