התמודדות עם קשיי קשב וריכוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמודדות עם קשיי קשב וריכוז
    ברכה
    16/06/2014

שלום לכם
    אספר בקצרה את הרקע שלי...אני בת 37 + 3 מאז שאני קטנה היו לי בעיות בלימודים הייתי בכיתה קטנה הבעיות הם בהבנת הניקרא ליקוי למידה בזמנו כניראה לא היה הגדרה של קשב וריכוז לא הייתי מקשיבה מרחפת בשנותי מאז שסיימתי לימודים עבדתי בעבודות קשות שליווה אותי בלחצים עצומים רק תקופה מסויימת ( עד ההריונות) עבדתי במפעל שילדתי כבר הפסקתי כי זה הרבה שעות עבדתי חצי משרה יש לציין כל עבודה שעבדתי היו מאירים לי שאני צריכה זריזות שבעצם אני די איטית היום כרגע אני לא עובדת מה שמדאיג אותי למצוא עבודה שמתאימה לי קראתי את עניין הקשב שזה מפריע לאיכות חיים ואני מרגישה שכל זה מדבר אליי גם בבית קשה לי עם השליטה בסדר בתארגנות שוכחת המון ( לא בחפצים) יש לי הפניה מרופא משפחה לנוירולוג איזה טיפול יתאים לי נראה לכם? זה יעזור באמת לשיפור איכות חיים? אני מרגישה עייפות כבדות וחולשה......( בדיקות רפואיות ברוך השם בסדר) איזה בדיקה יעשו לי? כמה זמן והאם רק פעם אחת מאבחנים אותי? אני אשמח לקבל תשובה תודה וסליחה על אורך המיכתב לילה טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התמודדות עם קשיי קשב וריכוז - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    16/06/2014

שלום,
    התחושות שלך חשובות, ולכן חשוב להיבדק ע"י נוירולוג ולפי החלטתו לבצע גם אבחון קשב וריכוז.
    טיפול נותנים לאחר סיום האבחון ולפי ממצאי האבחון, כך שחבל להילחץ מראש.

בברכה
    ד"ר אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו