האם יש לי הפרעת קשב וריכוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש לי הפרעת קשב וריכוז
    אלון
    26/01/2015

שלום
    אני בן 30 מעולם לא אובחנתי כבעל הפרעה כזו או אחרת בעבר.
    כיום אני חש בעיקר שהאנרגיה שלי "מפוזרת", אני חש שאינני נוכח במאה אחוז או ליתר דיוק שקשה לי להביא את עצמי למצב שבו אני נוכח ב 100% ושמשהו חסר ויש מעין "דליפה". אני חש שקשה לי לנתב את עצמי לאפיק מסוים, תחושה של מעין "ריחוף". אין לי בעיה של היפראקטיביות אני מאד רגוע ואין לי מחשבות טורדניות שמתרוצצות בראש, אני יודע מה אני רוצה בדיוק , אך הקושי הוא "להביא" את כולי במאה אחוז לרגע בזמן, לנקודה מסוימת ולהיות נוכח שם לגמרי תחושה של מעין פיזור. אציין שמבחינת קריירה / עבודה אני יודע בדיוק מה אני רוצה לעשות ואין לי לבטים אך הבעיה היא ברמת המיקרו ברמה המנטלית כפי שתואר מה שלאחר מכן מפריע ליישם או להוציא לפועל.
    האם מדובר בהפרעת קשב ואם לא אז מה כן
    לתשובתכם אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם יש לי הפרעת קשב וריכוז - תגובה

ד``ר עדי אדר
    28/01/2015

שלום לך!

להפרעת קשב יש הגדרה ומספר קריטריונים המאפיינים את ההפרעה ואין להסתפק בנתון בודד כדי לבסס אבחנה.
    מומלץ לפנות לרופא מומחה בתחום זה לבצע אבחון כאשר צריך לשקול ולשקלל את מגוון הנתונים שלך על מנת לאשר או לשלול אבחנה זו

בברכה,
    דר' עדי אדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו