מיואשת..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת..
    רון
    17/12/2015

שלום, שמע רון אני בת 23.
    בגיל 8 אובחנתי כסובלת מהפרעת קשב וריכוז מהסוג המשולב.
    תקופת בית ספר הייתי תקופה בהחלט לא קלה עבורי. מעבר לקושי הלימודי היו לי קשיים רבים עם המסגרת הלימודית ועם המורים..
    למרות זאת, הצלחתי להוציא תעודת בגרות מלאה עם ציונים לא רעים.

בחצי שנה האחרונה, אני נוטלת ויואנס במינון 50 מ״ל.
    כרגע אני משפרת בגרויות במטרה להתקבל ללימודים אקדמאים , ולאחרונה אני נתקלת בקשיים רבים בעיקר בשילוב לימודים עם עבודה, אני לא עומדת במשימות ואני נוטה לדחינות מוגזמת.. יש לי מוטיבציה מאוד גבוהה שלא מצליחה לבוא לידיי ביטוי, ובאופן מוזר ככל שהפער גדל, כך האדישות גוברת. ( ומן הסתם הפער גדל)
    בנוסף, אני מרגישה אבודה ב״עולם המבוגרים״ ולא מצליחה להחזיק מקומות עבודה, בעיקר כי ההתחלות קשות לי ואני מרגישה תמיד לא מספיק טובה, הפחד מלעשות טעויות גורם לי פשוט לוותר ואני לא מצליחה להתגבר עליו.
    בעבר, הפרעת הקשב אכן הפריעה לי אבל הציפיות היו פחות גבוהות, גם שלי וגם של הסביבה ואולי זה מה שגרם לי ״להצליח״ למרות ההפרעה. כרגע אני פשוט מיואשת ובספק אם אעמוד ביעדים שאני מציבה לעצמי.
    האם יש פתרון ? מה עליי לעשות כדי להתמודד עם המצב, מעבר לטיפול התרופתי יש עוד משהו שניתן לעשות? אשמח לתשובה! רון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת..

הוספת תגובה

• מיואשת.. - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    20/12/2015

שלום,
    מעבר למעקב התרופתי שהוא חשוב, נראה לי שאת זקוקה גם לטיפול פסיכולוגי בכל הנוגע לחיזוק התדמית העצמית.
    שילוב של 2 סוגי הטיפול לרוב מוכיח עצמו .

בברכה
    ד"ר אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו