גיל שש ושלושה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל שש ושלושה חודשים
    רונוש
    07/01/2016

שלום
    בני הינו בן 6.3 אח לאחות תאומה.
    שניהם עלו השנה לכיתה א כל אחד בכיתה נפרדת.
    אציין כי הבת מאוד מפותחת לגילה וממש מתקדמת בכיתה א מעבר לגילה.
    הבן מתקדם גם יפה בחומר המורה אומרת ששולט בחומר הנדרש חרוץ וכו כל התכונות החיוביות אך ציינה כי הוא ביישן מאוד וחסר ביטחון כך שלפעמים לא בוטח ביכולותיו אשר המורה יודעת שהן קיימות וראתה ולראחיה מתקדם בלימודים.
    ביום ההורים המורה""זרקה"" עצם והעלתה נקודה בה לדבריה שמה לב שהוא לפעמים חולם בכיתה ומתנתק ורמזה להפרעת קשב. כשביקשתי דוגמה אמרה שבסוף היום היה טקס אז קצת ""ריחף"" בשירת התקווה. שאלתי אותה האם היא רומזת להפרעת קשב? ענתה שכן אבל לא מאבחנת כרגע ושנמדיך לעקוב.
    אני כמובן נלחצתי...אציין כי הוא לא היפראקטיבי וכשצריך לדבת על משימה יכול גם שעה שלמה לשבת ולעשות ולהתרכז אך עם עזרה ממני(עדיין קטן לא?(
    האם יש לי סיבה להילחץ? אני יודעת שכשמשהו ישעמם אותו מן הסתם לא יקשיב...
    זה לא מוקדם לדבר על זה?
    לרוץ לאבחון? מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל שש ושלושה חודשים

הוספת תגובה

• בנוסף ...

רונוש
    07/01/2016

המורה אמרה שהוא לא אוהב שנוגעים בו ושזה מציק לו
    שוב לא מוכר לי מהבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל שש ושלושה חודשים - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    08/01/2016

שלום,
    אני מסכים איתך שמהתיאור שלך לא ניתן להגיע למסקנות. קצת חולמנות בעיקר כשהנושא משעמם או בשעות שהילד עייף, היא תגובה טבעית.
    בכל מקרה אין מה להילחץ. תמשיכו לעקוב ואם הסימנים יתגברו תבקשו הפניה לאבחון.
    בברכה
    ד"ר אריה בקלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו