מינון אדרל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינון אדרל
    אריק
    29/01/2016

מה המינון של אדרל לפי כל ק"ג אצל מבוגרים ?

אני בחור בן 25, שוקל 69 קילו, ואובחנתי כבר מגיל 6 עם ADD.
    בגיל 6 עד גיל 10 הייתי מקבל ריטלין שהייתי בבית ספר יסודי, אבל בגיל 10 ההורים שלי החליטו להפסיק לי לגמרה את הריטלין בגלל תופעות לוואי של טיקים.

הם טענו שאני יכול ללמוד בלי זה (למרות שגם בתיכון לא למדתי בכלל) ועדיין גם בתקופת התיכון הם התנגדו לכל מיני כדורים.

כבר חודשיים אני לוקח 10 מ"ג של אדרל ואני חייב להגיד שאני לא מרגיש ממש שינוי מלבד שזה מדכא לי את התיאבון לגמרה ואוליי גם מכניס אותי למצב קצת של זומבי. אין לי ממש ריכוז ופוקוס עם זה... התנועות שלי עדיין איטיות ומסורבלות, הראש אומנם מרגיש פתאום קצת פחות וכבד ומסוחרר, אבל המוח שלי עדיין נודד לכל מיני מחשבות... ככה שזה סימן שה-ADD שלי עדיין קצת פעיל גם עם הכדור.

בפועל הוא בכלל לא נותן לי תחושה ספידית או אופוריה מרוממת לפי מה שכתוב על ההשפעות שלו.

כדיי לנסות ולעלות ל 20 מ"ג או שזה לא ישנה כל כך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מינון אדרל

הוספת תגובה

• מינון אדרל - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    30/01/2016

שלום,
    מינון אדרל הוא מעט נמוך יותר מאשר בריטלין רגיל ולכן אם לקחת ריטלין 20 מג אז כנראה שאתה זקוק למינון של 15 מג אדרל ואולי אף מעו יותר , בהתאם לתגובה הקלינית.
    אין מדובר בהמלצה אישית שכן המינון תמיד מותאם אישית ולכן חייבים להתיעץ עם הרופא המטפל.
    בברכה
    ד"ר אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו