דחוף עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף עזרה
    ששון רונית
    17/05/2008

הייי למי שיכול לעזור לי....

שמי רונית ויש לי ילדה בת 11 הלומדת בכיתה ה' בכיתה רגילה יש לה ליקוי בחשבון+בהבנת הנקרא
    בשנה האחרונה היא עברה הרבה בכיתה ביגלל הלימודים עשיתי לה איבחון ואמרו לי שהיא לא צריכה לקחת רטאלין הייתי רוצה לדעת האם יש בית ספר באזור השרון עם שילוב גדול של ציור או עיצוב אופנה?
    האם יש דבר כזה ביכלל לילדים בגיל הזה? היא ציייירת מעולה מה אני עושה לעזור לילדה?
    והדבר הכי חשוב שלא סיפרתי זה שאני חד הורית ואין לי הרבה אפשריות האם יש מישהו שיכול להציל אותי או את הבת שלי? בבקשה עיזרו לי.
    רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף עזרה

הוספת תגובה

• דחוף עזרה!

ד``ר עדי אדר
    17/05/2008

מפנייתך לא ברור לי האם בוצע אבחון רפואי אשר קבע כי לילדה אין הפרעת קשב אלא רק קשיי למידה.

לא ברורה לי הדחיפות בפנייתך! האם יש בעיית התנהגות? האם יש הידרדרות בלימודים? האם את חושבת שעצם הלימודים שלה בבית ספר עם "נטיות" אמנותיות יפתור את הבעיה?

במידה והקשיים שלה הם בתחומי הלמידה אז היא צריכה כמובן תגבור לימודי. רצוי לדבר עם היועצת האם היא חושבת במסגרת לימודים אחרת תהווה משום מענה לקשיים של הילדה. לעתים בתי ספר אלו הם ברמה גבוהה ולכן אולי הם לא מתאימים לקשייה.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו