בעניין טיפול- טבעי- בהפרעות קשב וריכוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעניין טיפול- טבעי- בהפרעות קשב וריכוז
    Liel1987
    10/09/2016

שלום רב

אני בת 29, ומתחילה בקרוב לימודי הסבה למקצוע ומאחר ואני מרגישה שאני סובלת מבעיות קשב וריכוז (לפעמים גם חמורות) הייתי רוצה להתחיל בטיפול -טבעי!- ב"תרופה" כלשהי שהיא על בסיס צמחים כמובן כגון- ריכוזית/רסקיו וכיו"ב..

שתי שאלות עיקריות:
    1. מהי לדעתכם התרופה האפקטיבית/יעילה ביותר לבעיות כאלה -אבל גם שלא משאירה תופעות לוואי לא נעימות ?

**אישית יצא לי להשתמש כבר בריכוזית והרגשתי שדי עזר לי אבל אולי ישנן תרופות טובות יותר (שאני לא יודעת עליהן) ואפשר להציע לי??
    אני מחפשת משהו שיהיה באמת אפקטיבי וחזק ויעיל.. אבל טבעי.. בלי כל הכימיקלים!!**

2. מה לגבי FocusZen? אם ידועה לכם התרופה (קראתי שזה מאוד מרוכז).... זה גם טבעי..
    ומה בעניין "כמוסות לינצ'י " (הבנתי שזה עשוי מפטריות???)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעניין טיפול- טבעי- בהפרעות קשב וריכוז - תגובה

ד``ר עדי אדר
    11/09/2016

שלום לך -

קל מאוד לענות על השאלות שלך - במיוחד השאלה הראשונה -
    אין אף "תרופה" טבעית אפקטיבית להפרעות קשב - לפחות אין הוכחה מדעית לאף חומר כזה שאכן הוא מסייע במשהו בתחום זה.

לגבי ריכוזית - למיטבה ידיעתי בוצע עד היום רק מחקר אחד בבית חולים תל השומר שבדק השפעה על מבחני טובה ולא לגבי השפעה על תפקודי במסגרת לימודית חברתית ולא ידוע לי שחזרו על מחקר זה פעם נוספת - לכן מבחינה מדעית לא ידוע על חומרטבעי שאכן מסייע להפרעות קשב.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו