כתיבה איטית ותלות בשיעורי בית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתיבה איטית ותלות בשיעורי בית
    ורד
    19/11/2016

שלום רב. בני בו 8 לומד בכיתה ג. מאז הגן לא סיים משימות בזמן ובבית הספר הוא לא מספיק להעתיק מהלוח. המורה טענה שהוא חולמני ויש לו מוסחות. אם כי מקשיב ויודע את החומר הנלמד. בבית לא מכין שיעורים בלעדיי. וכשאני בבית אני פשוט צריכה לבקש בלי סוף לשבת עם השיעורים.( כדי שהשיעורים ייעשו מהר יותר אני יושבת איתו) ההתארגנות בבוקר מתנהלת לאט כשהוא יכול להתעסק בדברים אחרים. היינו אצל רופא להפרעות קשב אשר אבחן מוסחות והפרעת קשב קלה. הוא המליץ על לקיחת 20 ג"ר רטלין la.אני מאוד מתלבטת אם לתת לו את התרופה בגלל השפעות הלוואי שלה. ברצוני לדעת: א.האם התרופות החדשות שונות מהרטלין מבחינת התופעות? ב. האם התרופה אכן תיתן מענה לקצב הכתיבה?(מפחדת שהפערים יגדלו בהמשך השנים)ג. האם יש קשר בין התלות שלו בי לצורך הכנת השיעורים לבין בעיית הקשב? האם כדור יכול לעזור במקרה כזה? האם אומגה 3 יכולה לעזור באופן כלשהו? האם zoom תחליף טבעי יכול לעזור? קשה לי מאוד עם מתן התרופה. בברכה אמא אוהבת ומודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ריטלין, השפעה על איטיות בכתיבה

ד``ר עדי אדר
    20/11/2016

שלום לך!
    אטנט היא תרופה ישנה נושנה ושימוש עשרות שנים. תופעות הלוואי שלה זהו לריטלין אם כי יתכן ושיעור הופעה נמוך יותר.
    ויואנס היא תרופה חדישה, אשר שיעור תופעות הוואי שלה נמוך יותר אך גם כאן התגובה משתנה ממטופל למטופל.
    ריטלין LA תרופה עדינה עם מיעוט תופעות לוואי.
    לעתים יש שיפור בכתיבה לאחר מתן ריטלין עקב שיפור בהתארגנות, הריכוז וכו'.
    לא מכיר עבודות מבוקרות המוכיחות השפעה משמעותית של אומגה 3/זום על תסמיני הפרעת קשב.

בברכה,
    דר' עדי אדר

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו