ויויאנס 30 טיקים נוראיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויויאנס 30 טיקים נוראיים
    מאיה
    30/07/2017

היי יש לי ילד בן 10.5 ,מגיל 5 מטופל ,התחלנו בריטלין עברנו לאטנט ועכשיו עם ויויאנס .....30 ,לפני כמה חודשים ראינו שה30 לא מספיק אז העלנו ך50 ,איך שהעלנו התחילו טיקים נוראיים אצל הילד ,קפיצות בשרירים בידיים בזרועות וברגליים מאחורי הברך משהו נורא ומציק ובגלל שהוא מנסה למנוע את זה כי זה מציק לו אז זה כואב לו מאד .....אני מתוסכלת נורא
    הורדנו בחזרה ל30 חשבנו שהטיקים יעלמו אך לא הם עדיין שם ואנחנו מיואשים
    היינו אצל הפסיכייטרית אחרי כמה פגישות החליטה להוסיף תרופה קלונידין או נורמופריסן ,אך ציינה שיש תופעות לוואי וזה הפחיד אותי מאד ,נפילות לחץ דם פתאומיות ,התעלפות וכדומה ......אני מיואשת מאד ,הילד סובל אבל גם לא יכול להיות בלי כדור .....הויואנס נהדר חוץ מהטיקים.....מה עושים????????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויויאנס 30 טיקים נוראיים

הוספת תגובה

• ויואנס בשילוב עם קלונידין

ד``ר עדי אדר
    30/07/2017

שלום לך -
    קלונידין היא בהחלט תרופה מקובלת לטיפול בטיקים. בדרך כלל נסבלת היטב על יד ילדים .
    כמעט לכל תרופה מדווחות הרבה תופעות לוואי - מעשית ריטלין לא גורם במינונים המקובלים לתופעות לוואי משמעותיות כגון אלו שהזכרת

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו