הטיפול בהפרעת קשב מעורר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטיפול בהפרעת קשב מעורר
    בת אל
    21/09/2017

ניסיתי קב' אחת של התרופות אטנט ויואנס והקבוצה השניה רטלין וקונסטרה.כולם מאוד מעוררים אותי לרמה שאני רק יכולה לפרק אנרגיה לספורט...בקב האמפיטמינים הרגשתי חסרת כיוון ועצבנית.הרטלין sr 20 בינתיים עשה לי ממש טוב מצב רוח ואנרגיה וגם הקונצטרה 18 מ"ג .הבעיה שאחר כך אני בנפילה טוטאלית נשכבת פיסית ובירידה נפשית עד בכי..הכל בשליטה אני רק לא מבינה איך כלום לא מאזן אותי ועוזר לי להתרכז כי מי שמעורר המעוררים אמורים לאזן..ניסיתי גם פוקלין 10xr וזה לא השפיע. מעבר לזה יש לי תיאבון רגיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הטיפול בהפרעת קשב מעורר

הוספת תגובה

• העדר תגובה לטיפול תרופתי

ד``ר עדי אדר
    16/10/2017

שלום לך
    התגובה לתכשירי ריטלין ודומיהם לא תמיד מלאה ויש אנשים של אמגיבים לטיפול זה או לחילופין מגיבים בתופעות לוואי.
    רצוי במקרה כזה לבצע אבחון מלא, לשלול הפרעות רגשיות נלוות (אשר לעתים מתגברות בעת נטילת התרופה) ויחד עם הרופא המטפל לשקול מחדש את נושא הטיפול התרופתי.
    הערה - המינונים שהוזכרו מאוד נמוכים למבוגר ולעתים דווקא מינון נמוך גורם ליותר תופעות לוואי!

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו