האם קיים דבר כזה הנקרא פיצול קשב?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם קיים דבר כזה הנקרא פיצול קשב?
    איה
    28/11/2017

שלום, רציתי להתייעץ לגביי קושי שיש לי. אני חיילת, בת 20, ועד הצבא הייתי טובה יחסית בלימודים והייתי מוציאה ציונים טובים. אבל כאן בצבא שמתי לב שיש לי פיצול קשב ברמה גבוהה. אני יכולה להיות בחדר שמתנהלות בו הרבה שיחות ולקלוט את כולן ולתת לכולן ריכוז מלא. עד עכשיו זה כמובן פעל לטובתי אבל עכשיו כשאני מגיעה לשיחות בפורומים גדולים, אני מצליחה להתרכז בשיח אבל גם כל לחשוש קטן בצד נכנס לי לתודעה ואני נעשה חסרת מנוחה. רציתי לדעת האם קיים דבר כזה באמת או שאני סתם מפענחת יותר מידי את הסיטואציה ? האם זה משהו יוצא דופן או שכולם חווים את זה ככה ? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיצול קשב

ד``ר עדי אדר
    05/12/2017

שלום לך
    כמובן שקיים פיצול קשב. לכולנו פיצול קשב בדרגות שונות. לעתים זוהי תכונה מועילה ולעתים זה עלול להפריע לנו.
    יש לציין כי גם בהפרעת קשב קיים פיצול קשב. עם זאת תסמיני הפרעת קשב מופיעים בגיל צעיר, מקובל עוד לפני גיל 12 ש'.

בברכה,
    דר' עדי אדרא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו