עזרה עם אטנט וויואנס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה עם אטנט וויואנס
    נינה
    10/05/2018

שלום,לפני כחודש העלתי לפה שאלה מאוד ארוכה ומפורטת לשמוע מבעל נסיון חוות דעת. עם אותה כותרת. השאלה שלי לא זכתה להתייחסות ואף נעלמה וכנראה הוסרה. רציתי לדעת למה? בסך הכל סיפרתי מה נסיתי ומה עכשיו וביקשתי לשמוע דעה.. ממש מעליב. עונים לכולם ותשאלה שלי מוחקים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה עם אטנט וויואנס

הוספת תגובה

• עזרה עם אטנט וויואנס

נינה
    10/05/2018

שלום,
    אני בת 28 מילדות הובחנתי עם קשב וריכוז והיפרקטיביות. ניסיתי כשגדלתי את כל סוגי הריטלין ובנהם גם קונצרטה ולא הייתה השפעה עליי והמון תופעות לוואי. הבנתי שאני מהאחוז הקטן שהחומר הפעיל בריטלין לא משפיע עליי.
    לאחרונה התחלתי להרגיש שאני במן בועה בראש ובלאגן. לא מרוכזת בכלום,מספרת דברים בצורה מבולבלת. לא ממש מקשיבה לשיחה שאני מנהלת עם אנשים. טועה בעבודה. ולכן החלטתח שהגיע הזמן לחזור לנוירולג ולנסות שנית. ניסתי אטנט 10 מיליגרם שעזר פעמיים והפסיק. עלינו מינון ל30 שעזר והפסיק אבל הבעיה פה שמצד אחד זה כן עזר ומצד שני לא. זאת אומרת שכן יכולתי לנהל שיחה עיקבית בלי להתבלבל. הקשב שלי יותר טוב זה מה שמהצד רואים ואמרו לי. ואני מרגישה שהראש כבר לא בבלאגן אלה כאילו יש לי מגירות מסודרות בראש. אבל הריכוז בדברים נעלם. אני כבר לא מרוכזת בכלום. לא בעבודה ולא בסרט ולא בשיחה. והרבה פעמיים אני יכולה לדבר ומישהו יבוא ואני אתחיל איתו שיחה כאילו שלפני רגע לא ניהלתי שיחה כבר עם מישהו. אני פשוט עוזבת באמצע. וגם 6 שעות זה מעט מידי ולכן אחרי 6 שעות הייתי נוטלת עוד אטנט של 10. אבל אחרי כשעתיים הייתי מקבלת מיגרנה חזקה מאוד ועצבים בלתי נישלטים. ביקשתי מהנוירולג לנסות ויואנס כי הבנתי שהוא דומה לאטנט. הנוירולג הביא לי 50 מיליגרם. אחרי שעה שנטלתי תכדור הראש שלי באזור המצח כאב מאוד ברמה של בחילות. אני כבר 4 שעות תחת הכדור ואני מרגישה שוב במן בועה כזאת של בלאגן. מתבלבלת המון בשיחות.. האם הכדור לא עוזר לי? המינון? עדייף לחזור לאטנט? או שמדובר בתקופת הסתגלות? אני כבר לא יודעת מה לעשות. מרגיש לי שהאטנט היה יותר טוב אבל גם איתו הריכוז נעלם וגם שש שעות זה מעט מידי וכשהייתי לוקחת עוד כדור שיכסה תשעות הנוספות הנפילות הן לא קלות. מצד שני הכדור ויואנס לא מרכז אותי. לא עושה סדר בראש. עושה לי כאב ראש. אבל אני חייבת כדור יותר משש שעות והוא אמור לתת מענה לזה. מה לעשות? :( מה זה בעצם אומר עליי שבהתחלה כדור משפיע ואחרי פעמים לא. ולמה ויואנס לא משפיע בכלל עם הוא דומה לאטנט?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו