שאלות לגביי הכדור ויואנס 50 מג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות לגביי הכדור ויואנס 50 מג
    גיא
    20/06/2018

היי דר, אני נוטל ויואנס 50 מג כבר שנתיים בערך והכול טוב כדור מעולה, הבעיה שכאשר קורה שיש יום שאני לא נוטל אותו אני מרגיש עייפות ברמה מפחידה כאילו אני משלים שעות שינה ככה כמה ימים. בנוסף לכך רציתי לשאול האם יש צורך לנטול את הכדור גם בשירות הצבאי למרות שהתפקיד לא דורש ממני ריכוז כזה גבוהה כמו בבית הספר והאמת שאני מסוגל לתפקד גם בלי הכדור פשוט הכדור עוזר לי, מרגיש יותר טוב איתו, מרגיש שהוא תורם. מצד שני פה אני חושד שאולי בעצם התמכרתי לכדור. האם אלו הם התסמינים?. האם גם כבר ידוע על התופעות לוואי של הכדור לטווח הארוך? הכוונה לכמה שנים.

תודה רבה, מקווה שתענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ויואנס....

ד``ר עדי אדר
    07/07/2018

שלום לך –

התופעה שאתה מתאר היא לא התמכרות ובמידה ותפסיק את נטילת התרופה למספר ימים היא תעלם.
    אין נזקים לטווח הארוך מנטילת ויואנס ועם זאת במידה ובמהלך השרות הרפואי לא תזדקק לתרופה אין סיבה להמשיך ולהשתמש בה.

בברכה,
    דר' עדי אדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו