מבחן טובה לאבחון הפרעות קשב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבחן טובה לאבחון הפרעות קשב
    דוד
    09/08/2018

היי, אני סטודנט בן 21, נירולוג הפנה אותי למבחן TOVA בגלל קשיי ריכוז בלימודים. התוצאות נמוכות מאד. מינוס 25 ללא ריטלין, ו2.2 עם ריטלין 20 מג. הבחינה הראשונה הייתה מוקדם בבוקר והגעתי עייף, ובבחינה השנייה עם ריטלין זה כבר היה בצהריים לאחר שהייתי הרבה יותר ערני. יכול להיות שבגלל זה הפער כל כך גדול ? האם המבחן אמין? אני לא רוצה לקחת את התרופה אם היא לא תעזור לי.. תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מבחן טובה והפרעות קשב

ד``ר עדי אדר
    09/08/2018

שלום לך
    רצוי לעשות מבחן טובה באותם תנאים אם כי פערים גדולים מאוד לא יכולים להיות מוסברים על ידי עייפות (באופן טבעי הסיטואציה של אבחון מעוררת אותנו...).
    בכל מקרה האבחון חייב להיות נושאים שאלונים נוספים ואין להסתמך בלעדית על מבחן טובה כאשר הדיוק שלה מוערך ב 70-80%.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוגי טבליות

מיקי עופר
    09/08/2018

האם נטלת 2 טבליות של ריטלין 10מ"ג או טבליה אחת
    של 20 מ"ג SR? קיים הבדל.
    מיקי עופר
    רוקח קהילתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו