מעבר מריטלין לויואנס ילד בן 7.5

מנהל הפורום

ד"ר עדי אדר
ד"ר עדי אדר
053-4877808
לקביעת תור אצל ד"ר עדי אדר
053-4877808 ללא פרסום בפורום
 
  • מעבר מריטלין לויואנס ילד בן 7.5
    סיון
    05/01/2019

    הילד שלי (בן 7.5) לוקח כחודש ימים ריטלין la40 מ״ג, לאחר שעלינו מ30 מ״ג שאותם לקח במשך שנתיים. מאחר ו40 מ״ג לא משפיע עליו בצןרה טובה, אנחנו הולכים לעבור לויואנס 50 מ״ג בהמלצת הפסיכיאטר. אשמח לדעת 2 דברים: - האם זה הגיוני שאנחנו עוברים ל50? זה לא גבוה מידי? - איך אני עושה את המעבר? בבום אחד פשוט לתת לו את הכדור? מפחדת שזה יעשה לו משהו. תודה רבה ושבוע טוב

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר עדי אדר - 053-4877808

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • מעבר מריטלין לויואנס

    ד''ר עדי אדר
    06/01/2019

    שלום
    קשה לענות על שאלה זו מבלי לדעת יותר פרטים . בכל מקרה אם אתם חוששים אתם יכולים פשוט לתת חצי מהכמות למשך מספר ימים ..

    בברכה,
    דר' עדי אדר

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


