נטילה חד פעמית של קונצרטה

מנהל הפורום

ד"ר עדי אדר
ד"ר עדי אדר
053-4877808
לקביעת תור אצל ד"ר עדי אדר
053-4877808 ללא פרסום בפורום
 
  • נטילה חד פעמית של קונצרטה
    תהילה
    10/01/2019

    הבנתי שלוקח זמן עד שמתרגלים לתרופה, אבל יצא לי לקחת באופן חד פעמי קונצרטה וזה עבד מצוין, איך זה יכול להיות?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר עדי אדר - 053-4877808

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • נטילה ח פעמית של קונצרטה

    ד''ר עדי אדר
    27/01/2019

    שלום לך

    בוודאי שתיתכן תופעה כזו.
    תכשירי ריטלין/קונצרטה עשויים להיות יעילים מאוד כבר במתן ראשון ולעתים היעילות פוחתת עם הזמן.
    בדרך כלל מומלץ להתרשם מהשפעת התרופה אחרי שבועיים-שלושה של נטילה רצופה.

    בברכה,
    דר' עדי אדר

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


