פוקולין לסירוגין ורעידות בידיים

מנהל הפורום

ד"ר עדי אדר
ד"ר עדי אדר
053-4877808
לקביעת תור אצל ד"ר עדי אדר
053-4877808 ללא פרסום בפורום
 
  • פוקולין לסירוגין ורעידות בידיים
    טל
    29/01/2019

    הבת שלי לוקחת פוקולין XR, עקב ירידה במשקל הוחלט לשנות לה את המינון ליום כן יום לא. מאז שהשתנה המינון היא מתלוננת על רעידות בידיים בימים שבהם היא לוקחת את הכדור, האם זה הסתגלות מחדש?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר עדי אדר - 053-4877808

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • פוקלין ורעידות בידיים

    ד''ר עדי אדר
    01/03/2019


    כדל שנותנים תכשירים אלו בצורה רציפה יש פחות תופעות לוואי!
    לעתים אפילו הפסקה של יום יכולה לגרום להישנות או התגברות תופעות לוואי.
    יש להתרשם אם אכן מדובר ברעד הנצפה לכם ואכן האם הוא מופיע בתלות למתן התרופה (ונעלם בימים בהם היא אינה נוטלת).
    במקרה ואכן כך והתופעה משמעותית יש לשקול עם הרופא מטפל שינוי מינון, מתן רציף או החלפה לתכשיר אחר
    בברכה,
    דר' עדי אדר

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


