ריטלין,קונצרטה לא משפיעים בכלל

מנהל הפורום

ד"ר עדי אדר
ד"ר עדי אדר
053-4877808
לקביעת תור אצל ד"ר עדי אדר
053-4877808 ללא פרסום בפורום
 
  • ריטלין,קונצרטה לא משפיעים בכלל
    דניאל
    30/01/2019

    אני סטודנט למדעי המחשב ואני מאוד מתקשה ללמוד והחומר בורח לי כלא נלמד , יש לי 95% מהסמינים של ADD , נרשם לי מרשם של ריטלין,קונצרטה, אך ללא השפעה בכלל זאת אומרת עדיין לא מצליח להתרכז וכל דבר מסיח לי את הדעת והחומר נשכח , מה אפשר לעשות ? אני כמה ימים לפני מבחן ואני מאוד מיואש ..

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר עדי אדר - 053-4877808

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • ריטלין , קונצרטה לא משפיעים.....

    ד''ר עדי אדר
    02/03/2019

    שלום לך –
    לא ברור לי אם אכן ביצעת אבחון ואובחנה לך הפרעת קשב.
    כמו כן אתה לא מציין באיזה מינון תרופתי אתה מטופל וממתי.
    בהנחה שאכן יש לך הפרעת קשב יש לבחון יחד עם הרופא המטפל אם המינון התרופתי מתאים לך .
    מכון שייתכנו גורמים נוספים אשר עשויים להסביר את המצב (כגון חרדה, לחץ לפני מבחן).
    מומלץ לפנות לרופא המטפל לבחון מחד את הטיפול התרופתי.
    בברכה,
    דר' עדי אדר

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


