עייפות לאחר נטילת אטנט 30 מ״ג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות לאחר נטילת אטנט 30 מ״ג
    יהל
    05/06/2019

הי אני בת 23
    שוקלת 56 קילו ונוטלת 30 מ״ג , בחודש הראשון של נטילת הכדור בקושי הצלחתי להרדם או לאכול כמו שצריך ... למזלי זה עבר , אבל בזמן האחרון אני לוקחת את הכדור ואחרי חצי שעה בערך מרגישה עייפות בלתי נשלטת אז אני פשוט נרדמת ל20 דקות וקמה חזרה ללמוד ...
    אציין כי הנירולגית נתנה לי את המינון הזה בלי לשקול אותי ובלי יותר מידי שאלות רק ציינתי בפניה שקונצרטה וריטלין עושים לי המון תופעות לוואי כמו כאבי ראש ותחושה כללית לא טובה ובחילות
    זה נורמלי שזה מרדים אותי ככה וגם לזמן כזה קצר ?
    אולי זה משהו פסיכולוגי בכלל בגלל שלא הצלחתי לישון בחודש הראשון אז הגוף ישר מרגיש צורך להרדם ? זה פשוט מוציא אותי מריכוז לגמרי העייפות שנלוות עם זה פתאום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עייפות לאחר נטילת אטנט

ד``ר עדי אדר
    28/06/2019

שלום לך
    המינון שאת נוטלת הוא מקסימלי למבוגרים.
    איני נכנס לשיקולים מקצועיים של הנוירולוגית . מבחינה עקרונית התגובה שאת מתארת לא שכיחה. אין לזה שום קשר לחודש הקודם אבל יש פשוט להמתין ולראות כאשר סביר להניח כי התופעה תתמתן.
    במידה והתופעה תתמיד יש לפנות לרופאה המטפלת.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו