תוצאות MRI וריטלין עבור סטודנטית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות MRI וריטלין עבור סטודנטית
    שרה
    03/07/2020

שלום.. בת 30 ומעוניינת בריטלין בגלל בעיות ריכוז נוראיות, אני סטודנטית... עשיתי MRI מח בשביל מעקב למיקרואדנומה זעירה בהיפופיזה ומצאו ממצא חדש "מוקדים היפראינטנסיים בחומר הלבן צד ימין פרונטלי- מיקרןאנגיופתיים? המוקדים לא נצפו בבדיקות קודמות". הופנתי עי האנדוקרינולוג לנוירולוג.. הוא שלח אותי לבדיקות קרדיווסקולוריות, CTA ראש וצוואר, בדיקות דם של קרישיות יתר וייעוץ המטולוגי. טרם עשיתי את הבדיקות.
    ביקשתי ריטלין והוא אמר שנדבר על זה אחרי שאסיים את הבירור... אשמח לדעת מה הקשר בין הדברים...
    אני גם לא מעוניינת לעשות CTA בגלל הקרינה (עשיתי כבר CT פעם אחת לפני שנתיים ואני באמת מפחדת)...
    איך אני יכולה להשיג ריטלין? כי בינתיים אני סובלת בלי... האם יהיה אפשר לעשות את כל הבירור חוץ מ- CTA (כלומר, האם יש נוירולוגים שיסכימו לזה)?
    צריכה עזרה... תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוצאות MRI וריטלין

ד``ר עדי אדר
    03/07/2020

שלום לך

הדבר החשוב ביותר הוא לסיים את הבירור הרפואי ואני ממליץ לך לבצע את הבירור כפי שהרופא המליץ.
    עם כל הכבוד לבעיות קשב וריכוז הרי שניתן להמתין קמעה (המתנת 30 שנים...) לפני שמתחילים טיפול. ייתכנו גם גורמים נוספים לבעיות קשב ולכן חשוב לסיים את הבירור.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצלי זה קצת מורכב..

שרה
    03/07/2020

אני לא מעוניינת לעשות CTA... אני באמת חוששת... והרופא אמר שאין בדיקה אחרת... כך שאני לא אסיים לעולם את הבירור... אני באמת שואלת מה עושים במצב כזה?
    רוב הסיכויים שאין לי כלום.. הממצא ב MRI התגלה במקרה ואני רק בת 30...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו