מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תורשתיות למי שסובל קשב וריכוזשירן14/10/2020
שלום רב,
הכרתי בן זוג שסובל מהפרעת קשב וריכוז וחרדה חברתית, בנוסף סובל גם מ-OCD רציתי לשאול..
1. מהם הסיכויים שהפרעת קשב וריכוז יכולה לעבור לילדים? אשמח אם תוכל לציין אחוזים
2. אם אפשר לדעת גם מה הסיכויים שOCD יעבור כאשר גם לי יש נטייה למחשבות כפיתיות (לא אובחנתי כ-OCD אך יש לי לעיתים התנהגויות המאפיינות את ההפרעה אך לא מגבילות את התפקוד שלי)
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה adhd , ocd ומה שבינהם
אורן זך16/10/2020הפרעת קשב נירו ביולוגית Adhd היא ב 80% גנטית ו 20% מסיבות וגורמים אחרים ביניהם: הריון ivf , לידת תאומים, שימוש בסמים ואלכהול בזמן ההריון, מכה בראש, סיבוך
בלידה ועוד...
האם יש סיכוי שיהיה לכם ילד עם הפרעת קשב קשה לנבה היות ואם רק אחד עם הגניטקיה זה לא מחייב שהילד יקבל..פגשתי לא מעט משפחות שחלק היו 2-3 ילדים ורק אחד קיבל את הלקות והיו משפחות שכולם היו בהפרעה...הורים וילדים...
לגבי ocd - הפרעה שהבסיס שלה יושב על חרדות שכנראה לא קיבלו מענה והתפתה ההפרעה שיגולה להיות במחשבה ואו טקסים.
ב ocd אפשר לטפל בטיפול תרופתי טיפול cbt וליווי של מאמן. את המחשבות העמוקןת הבסיסיות לומדים להויצא ומקבלים כאשר מחשבה מגיעה אייך להתמודד איתה.
אני מציעה בחום ומניסיון טיפול אצל איש מקצוע שמתמחה ב ocd.
כדאי לדעת שיש מרכז ל ocd במודיעין ובאמת יש אנשי מקצוע מעולים. המקום פרטי ועולה לא מעט אבל בהחלט שווה כדי להיות עם עצמנו במקום טוב יותר. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מהו המינון המקסימלי לקונצרטה
הפסקת אטנט במכה אחת והאם יהיו תסמיני גמילה
ילד בן 10 לא יודע לקרוא ולכתוב
חילוק אטנט לרבעים כדי שההשפעה תחזיק למשך היום
התקף אסטמה לאחר שימוש בריטלין
שימוש ברטלין 10 מ"ג ומסוכן להפסיק
הפרעת קשב אצל מבוגר ומה הקשר לקליטה איטית
לקיחת קונצרטה ותופעות לוואי של חולשה
כתב ראי בגיל מבוגר ועל מה זה מעיד
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?