תורשתיות למי שסובל קשב וריכוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תורשתיות למי שסובל קשב וריכוז
    שירן
    14/10/2020

שלום רב,
    הכרתי בן זוג שסובל מהפרעת קשב וריכוז וחרדה חברתית, בנוסף סובל גם מ-OCD רציתי לשאול..
    1. מהם הסיכויים שהפרעת קשב וריכוז יכולה לעבור לילדים? אשמח אם תוכל לציין אחוזים
    2. אם אפשר לדעת גם מה הסיכויים שOCD יעבור כאשר גם לי יש נטייה למחשבות כפיתיות (לא אובחנתי כ-OCD אך יש לי לעיתים התנהגויות המאפיינות את ההפרעה אך לא מגבילות את התפקוד שלי)
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה adhd , ocd ומה שבינהם

אורן זך
    16/10/2020

הפרעת קשב נירו ביולוגית Adhd היא ב 80% גנטית ו 20% מסיבות וגורמים אחרים ביניהם: הריון ivf , לידת תאומים, שימוש בסמים ואלכהול בזמן ההריון, מכה בראש, סיבוך
    בלידה ועוד...
    האם יש סיכוי שיהיה לכם ילד עם הפרעת קשב קשה לנבה היות ואם רק אחד עם הגניטקיה זה לא מחייב שהילד יקבל..פגשתי לא מעט משפחות שחלק היו 2-3 ילדים ורק אחד קיבל את הלקות והיו משפחות שכולם היו בהפרעה...הורים וילדים...

לגבי ocd - הפרעה שהבסיס שלה יושב על חרדות שכנראה לא קיבלו מענה והתפתה ההפרעה שיגולה להיות במחשבה ואו טקסים.
    ב ocd אפשר לטפל בטיפול תרופתי טיפול cbt וליווי של מאמן. את המחשבות העמוקןת הבסיסיות לומדים להויצא ומקבלים כאשר מחשבה מגיעה אייך להתמודד איתה.

אני מציעה בחום ומניסיון טיפול אצל איש מקצוע שמתמחה ב ocd.
    כדאי לדעת שיש מרכז ל ocd במודיעין ובאמת יש אנשי מקצוע מעולים. המקום פרטי ועולה לא מעט אבל בהחלט שווה כדי להיות עם עצמנו במקום טוב יותר. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו