ירידה משמעותית של אטנט תוך שעתיים מנטילת הכדור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה משמעותית של אטנט תוך שעתיים מנטילת הכדור
    סתיו
    20/01/2022

בן 23 לוקח בבוקר אטנט 30 ולאחר שעתיים מרגיש ירידה חזקה בהשפעה,לאחר השעתיים הראשונות מחזק בחצי כדור של אטנט 20 וגם זה עובד לשעתיים לפעמים קצת יותר (חייב לציין שההשפעה עדיין עובדת אך לא כמו השעתיים הראשונות)
    ניסיתי שלל כדורים ורק האטנט עשה את העבודה.

התאוריה שלי אומרת שהחומרים באטנט מתפרקים בנפרד אחד אחריי השני בזמן ממוצע של שעה וחצי-שעתיים וכניראה ההשפעה של האמפטמין הראשון ירדה ויש תחושת ריבאונד (למרות שיש עדיין השפעה).

אני מרגיש שיפור מאוד משמעותי לאחר נטילת החצי כדור.גם כשניסיתי לקחת ישר ביחד כדור שלם של אטנט 30 וחצי כדור של אטנט 20 לא הייתה את אותה ההשפעה כמו ה״חיזוקית״ של 30 מ״ג בבוקר ושעתיים אחרי 10 מ״ג

השאלה היא:האם מותר לקחת עוד כדור באמצע תהליך השיחרור של החומרים ?
    (השאלה נשאלת לטעם ידע אישי ולא תחליף ליעוץ פסיכיאטרי מקצועי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני לא מייעץ טיפול תרופתי אינדיבידואלי

ד``ר עדי אדר
    20/02/2022

שלום סתיו!

עקרונית אני לא נייעץ טיפול תרופתי אינדיבידואלי במסגרת הפורום אלא ברמה עקרונית.
    המינונים שאתה מטופל בהם גבוהים ויש להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי אישור למינון מעל המומלץ (40 מ"ג).
    יש לשקול עם הרופא המטפל מעבר לתכשיר ארוך טווח.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו