אני לא עומדת בהתפרצויות של בני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא עומדת בהתפרצויות של בני
    גלית לגזיאל
    23/06/2008

בני הוא בן 8.5 ילד רגיש מאוד מאוד מאוד,
    אני כל יום צריכה להתמודד עם תגובות מאוד קיצוניות של התבטאויות וכעסים
    הוא מגיב לכל מיני דברים שלא מקובלים עליו בצורה היסטרית,בכיתה הציונים שלו טובים
    בחשבון הוא פשוט גאון ,הוא לא מתמודד עם הבנת הנקרא, הוא מתקשה להכין שעורי בית
    לא בגלל הקושי,פשוט לא מעניין אותו החומר והוא אומר שהוא לא מבין כלום,
    וכשאני בכל זאת מצליחה לשבת איתו הוא פשוט מדהים והזכרון שלו מאוד טוב.
    כל הזמן משעמם לו והוא צריך תעסוקה 24 שעות ביממה, הוא אפילו מתעצבן שמגיע הלילה
    וצריך ללכת לישון.
    כל יום קורה משהו בבית הספר, הוא מאוד חברותי אך במקביל לא מחזיק חברות ומתעצבן על כל מי
    שלא מבין אותו או לא מקבל את דעתו, הוא לא מקבל גבולות מבחינתו הוא כבר מרגיש שמותר לו הכל.
    מה זה ? האם אני צריכה להגיע לאבחון של קשב וריכוז ? האם זה טיבעי לגילו ?
    אני עובדת עצות.... בבקשה תגובתך ! תודה גלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא עומדת בהתפרצויות של הבן....

ד``ר עדי אדר
    24/06/2008

גלית שלום!
    התשובה ברורה – כמובן שהילד זקוק לאבחון! אם את מציינת כי את אובדת עצות אז למה את מחכה?

את מתארת ילד מאוד רגיש הנמצא במצוקה רגשית והתנהגותית עם תסמינים של השתעממות, קווי התנהגות אימפולסיביים, קושי בקבלת סמכות ומרות, שינויים במצבי רוח – אלו תסמינים של הפרעת קשב אך קיימת אבחנה מבדלת וחשוב כי מומחה בתחום זה יבצע אבחון מסודר.

לכן עליכם לגשת לאבחון בהקדם!

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !

גלית לגזיאל
    24/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו