מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תודה לך ד"ר עדי אדרנטלי24/06/2008
זאת נטלי שנתת לי יעוץ על בני. מה הדרך הכי טובה לטפל בהרטבה? ובקשר להתנההגות בני יכול להיות שזה מחוסר גבולות?????. מה עליי לעשות אני מבולבלת מאד ולא יודעת למי לפנות קודם. הייתי רוצה יעוץ גם לעצמי ואני לא יודעת למי ללכת ליעוץ גם אני עברתי גירושים ומגדלת שני ילדים לבד וקשה לי מאד. תודה לך על ההקשבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר גבולות.....
ד``ר עדי אדר24/06/2008שלום לך!
נושא של חוסר גבולות הוא מרכיב אופייני בהפרעת קשב וריכוז וגם בהפרעה מתנגדת מתמקדת (Oppositional defiant disorder).
ראשית עליך להביא את הילד לאבחון מסודר כאשר יש מגוון טיפולים למצבים אלו כולל עיצוב התנהגותי וכן טיפול תרופתי.
במסגרת טיפול כזה אנחנו מציעים גם יעוץ משפחתי.
קיימות גם מרפאות ציבוריות מעניקות טיפולים אלו על מנת לא להכביד עלייך בתחום הכלכלי.
בברכה,
דר' עדי אדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך ד"ר עדי אדר
נטלי25/06/2008תודה רבה לך על היעוץ אתה עוזר לי המון ואני יתחיל לטפל בבני וגם בעצמי. אני מיואשת וקשה לי להתמודד לבד עם הכל במיוחד עם ההתנהגות של בני שמתישה אותי ומקשה עליי יום יום. אתה מאמין בדיקור סיני???. מחר אני הולכת עם בני לטיפול בהרטבת לילה בדיקור סיני. נורא כיף שיש כאן עם מי להתיעץ ושיקשיב לי. תודה לך על התמיכה נטלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור סיני.....
ד``ר עדי אדר28/06/2008שלום נטלי!
לגבי תחום הדיקור הסיני - איני מומחה בתחום זה ואיני יכול לחוות דעה מקצועית בנושא.
אני מאלך לך הצלחה ומחזק אותך בדרכך!
בברכה,
דר' עדי אדר
www.machonadar.co.il
לצורך יעוץ אישי ניתן להתקשר לטל' 050-6800178
ימים א-ה, בין השעות 2230-2000* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מהו המינון המקסימלי לקונצרטה
הפסקת אטנט במכה אחת והאם יהיו תסמיני גמילה
ילד בן 10 לא יודע לקרוא ולכתוב
חילוק אטנט לרבעים כדי שההשפעה תחזיק למשך היום
התקף אסטמה לאחר שימוש בריטלין
שימוש ברטלין 10 מ"ג ומסוכן להפסיק
הפרעת קשב אצל מבוגר ומה הקשר לקליטה איטית
לקיחת קונצרטה ותופעות לוואי של חולשה
כתב ראי בגיל מבוגר ועל מה זה מעיד
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?