סיוע בקשיים נוירולוגיים מתמשכים - התייעצות כיצד לאבחן את הבעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיוע בקשיים נוירולוגיים מתמשכים - התייעצות כיצד לאבחן את הבעיה
    אהוד
    21/08/2023

שלום רב,

אני רושם משום שאני נמצא כעת במצוקה קשה מאוד מנשוא.

מגיל צעיר נאמר לי שיש לי בעיות התפתחותיות - לקחו אותי לקלינאית תקשורת, ריפוי בעיסוק, טיפול באומנויות, טיפול קבוצתי (לתקשורת חברתית), 2/3 פסיכולוגים.. ותמיד היו לי בעיות עדיין אבל איכשהו הסתדרתי.

אחרי שנים רבות של טיפולים וגיבוש עצמי הגעתי לעבוד במקום שחלמתי עליו ועברתי שם חוויה לא רציונלית. כשהגעתי למקום היו לי קשיים של לחץ, וויסות רגשי, תגובות לא רציונליות (צחוק לא נשלט), ועבדתי תחת מנהל שלא הכרתי שהתעלל בי ובין היתר עשה לי גזלייטינג, מניפולציות מרובות, שיקר לי.. ומעבר לכך סביבה שלמה תמכה בו ובהתנהגות שלו ובכללי עברתי חוויה טראומטית שם מאוד. אציין כי מפאת ההתנהגות שלו חוויתי אותו כאדם הלוקה בהפרעת אישיות נרקסיסטית.

הוא אבחן אצלי הפרעת קשב וריכוז, שבעבר נוירולוג שלל לי אותה וגם ריטלין שלקחתי לא עזר. לבסוף, הבנתי כי זה לא מחייב להשתמש באלו כדי שיהיה את זה וכך גיליתי שיש לי את זה.

אני מרגיש מושפל באופן הקשה מנשוא ומתקשה מאוד להתקדם בחיים, אני מרגיש שיש לי תגובות לא רצוניות שבין היתר התבטאו במשיכה מינית לאותו מנהל שהתעלל בי, דפיקות לב מואצות (תחושת חרדה כללית) כאשר ראיתי מישהי שלא אכפת לי ממנה כבר שעבדה איתי באותו המקום בזמנו, באופן כללי שהקול שלי וכל דפוס החשיבה נתפס כשל ילד ואני מרגיש שאני לא מצליח להתפתח או ללמוד ולעשות עם עצמי משהו.

הטיפולים הפסיכולוגים לא נחלו הצלחה, ואני לא מצליח לאבחן ולהבין מה הקשיים שלי ואיך להתגבר עליהם או אם אפשר בכלל. אני מרגיש מבויש ואשם על כל מה שאני חווה ואני לא צעיר ואני כבר כותב לך עם דמעות בתקווה שתוכל להגיד לי איזו בדיקה אפשר לעשות, חוץ מלשבת ולדבר עם פסיכיאטר, שתוכל להסביר את כל הבעיות הנוירולוגיות והעצביות שיש לי.

אין לי פחד מטיפול תרופתי אך כן אני מרגיש שאני חייב עזרה רפואית הולמת יותר מהטיפולים האלטרנטיביים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו