אבחון add

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחון add
    עופר
    08/07/2008

שמי עופר,בן 47 ,גרוש לאחרונה +2 ילדים אחד בן 4 והשני בן שמונה.הילד בן השמונה אובחן כadhd ומקבל טיפול רציף בכל מיני תחומים כולל טיפול תרופתי ואכן יש שיפור במסגרת הלימודים וכן החברתי. לאחרונה לאחר שזיהיתי סימפטומים זהים גם אצלי הלכתי לאבחון במכון אניגמה ואכן לאחר מס' מפגשים כולל מבחן טובה עם ובלי ריטלין הובחנתי כ add'אז אכן נפל לי האסימון לגבי חיים שלמים שעברתי,והבנתי תהליכים שעוברים עליי,מפה אני רוצה לשלוט ולשנות ולא לגמרי ברור לי איך. הפסיכטאר שאבחן שלח אותי לבדיקות ולקחת ריטלין ואולי קואצ'ר. אשמח לשמוע ממך ד"ר וממאובחנים אחרים שעברו תהליך דומה ואולי אפלו קרובים בגיל לגבי התהליכים שהם עוברים והמלצות לסוגי טיפול שונים אם יש . בריאות ואושר לכולכם עופר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבחון add

הוספת תגובה

• אבחון ADD

ד``ר עדי אדר
    09/07/2008

שלום עופר!
    השאלה שלך לא ברורה עד הסוף.
    אין זה מעשי במסגרת תשובה בפורום זה לפרט דרכי התמודדות או תהליכים אשר עוברם במסגרת טיפול כזה.
    אני ממליץ לך לפנות בנושא זה לפורום מבוגרים עם ADHD בפורטל תפוז
    בהחלט מומלץ כי תנהג על פי ההמלצות שקיבלת במכון אניגמה כאשר אכן הטיפול המקובל במצבים אלו הוא טיפול תרופת וכן טיפול התנהגותי כולל קואצ'ינג..
    אם יש לך שאלה ספציפית אשמח לנסות לענות

בברכה!
    דר' עדי אדר
    www.machonadar.co.il
    לצורך יעוץ אישי ניתן להתקשר לטל' 050-6800178
    ימים א-ה, בין השעות 2230-2000
    או דוא"ל – [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו