תהליך איבחון לילד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תהליך איבחון לילד
    איילה
    19/07/2008

שלום רב. אני פונה בבקשה להסביר לי את כל תהליך האיבחון מכוון שהלכנו קצת לאיבוד. הילד שלנו בן 6 והיה אמור לעלות השנה לכיתה א' . אך בהמלצת הגננות ולאחר מפגש עם פסיכולוג של המועצה הוא הושאר עוד שנה בגן . הפסיכולוג המליץ לנו ללכת למכון לאיבחון לבעיות קשב וריכוז. בשביל זה אמר לקחת הפניה מרופאת ילדים. רופאת ילדים לא רוצה לתת לנו הפניה למכון (קו"ח מאוחדת) ואומרת שמקסימום שהיא יכולה זה לתת הפניה לפסיכיאטר. (והיא בכלל לא מכירה את הילד). אז מה עלינו לעשות? האם פסיכיאטר ומכון עושים אותו איבחון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תהליך איבחון לילד

הוספת תגובה

• תהליך אבחון לילד.

ד``ר עדי אדר
    20/07/2008

שלום לך!

לא ברור לי למה הכוונה מכון? האם את מתכוונת למכון נוירולוגי, מכון לאבחון הפרעות קשב וריכוז?

בעיקרון משרד הבריאות קבע מי המוסמכים לעשות אבחון זה : נוירולוגים,\ פסיכאטרים ורופאים מוסמכים לכך מתחום התפתחות הילד.

לפי מיטב ידיעתי אתם רשאים לפנות ליעוץ אצל כל אחד מהיועצים המוסמכים לכך על ידי הקופה. הסתייגות לכך היא שקופת חולים מאוחדת מחייבת קודם כל בדיקה על ידי נוירולוג של הקופה לפני פנייה לרופא יועץ נוסף.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו