בגלל שלו הינו מעקב שנתיים אבל ריטלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגלל שלו הינו מעקב שנתיים אבל ריטלי
    AS
    15/08/2008

רופא נירולוג חדש לנו .אומר קודםפ צריך איבכון טובה . בלי איבכון טובה אני לו נותן ריטלין . האם זה נכון . היום הבת בת 14 ופתאום הלכנו לנירולוג ואחרי שנתיים שלו הינו בביקור . הבת עד עכשיו קיבלה ריטלין 2 של 10 מיליגרם . ועכשיו רופאת מישפחה העלתה מינון ל2 ריטלין 20 אס אר . הלכנו רק לבדיקה ויגיד לנו כמה לתת לה מינון אז אומר לנו הרופא דר' בלי איבכון טובה אני לו רושם ריטלין. מה דעתכם ? והאם חיבים לעבור בדיקת טובה עולה 600 שקל מכללית .ניראה לי הרבה . וחוץ מי זה בבית ספר עשינו לה איבכון ריגשי וחלק דידקתי. אז למה הוא מבקש הפרופסור בדיקת טובה . רוצה לשמוע את עצעתכם בבקשה בהקדם . היא גם היפרית ומיתפרצת והיתרנגות שובבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם חובה לבצע מבחן טובה?

ד``ר עדי אדר
    15/08/2008

שלום לך!
    זכותו המקצועית של נוירולוג לבקש ביצוע בדיקה כגון מבחן טובה לצורך קביעת מינון.

מבחן טובה במסגרת כללית מושלם עולה 220 ₪ ולא 600 – המחיר שנקבת הוא מופרז לחלוטין!

ברצוני להדגיש, זוהי זכותו של נוירולוג לבקש מבחן טובה אבל זוהי לא חובתו... ניתן לקבוע מינון של ריטלין גם על פי קריטריונים אחרים.

בברכה!
    דר' עדי אדר

לצורך יעוץ אישי ניתן להתקשר לטל' 050-6800178
    ימים א-ה, בין השעות 2230-2000

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת טובה

ד``ר אריה בקלו
    17/08/2008

בדיקת טובה היא עוד כלי עזר לרופא המאבחן, אך בהחלט לא האבחנה עצמה.
    ישנם רופאים שכלל לא משתמשים בבדיקה זו ,ואחרים שאינם יכולים בלעדיה.
    לדעתי, הקליניקה של הילד ,זה הדבר החשוב ביותר.
    ניתן בהחלט לשנות מינונים של טיפול בריטלין לפי התגובה הקלינית בלבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו